reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 17.1.2017 a svátek má Drahoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Henry a June

Henry & June

Rok:
1990
Délka:
136 minut
„Milostné mnohoúhelníky Henryho Millera. Americký životopisný film.“

Celkové hodnocení filmu Henry a June

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 69.1% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.7.2010
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.5.2009
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2012
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.5.2007
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.2.2016
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.11.2007
kudrna6
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.10.2012
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.8.2008
eduardf
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.11.2013
BobSilas
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.10.2012
ElFal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.1.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41680minih41680Žoldáci spravedlnosti (2006) [Video] 
Mercenary for Justice n
minih47226minih47226Akce kachna (2001) 
Hildegarde n
minih45601minih45601Mlad i zdrav kao ruža (1971) 
Mlad i zdrav kao ruža n
minih42340minih42340Zelňačka (1996) [TV inscenace] 
Zelňačka n
minih39258minih39258Fantozzi v ráji (1993) 
Fantozzi in paradiso n
minih4444minih4444Bojovník od Žluté řeky (1988) 
Chuang-che ta-sia n
minih81959minih81959O brokátové růži a slavíku z perleti (1982) [TV inscenace] 
O brokátové růži a slavíku z perleti n
minih103064minih103064Der Fluch der gelben Schlange (1963) 
Der Fluch der gelben Schlange n
minih128978minih128978Muž na laně (2015) [DCP] 
The Walk n
minih74305minih74305Nesvatý (2010) 
Sint n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

69.1 %
9   - curil
7   - pataamat
5   - RM
8   - Faye
7   - Kycky
5   - Strength
6   - kudrna6
8   - volam
6   - eduardf
9   - BobSilas
6   - ElFal

TV Program

ČT1 - Hubert a Staller (2012) [TV se...

09:50 - 10:45

42 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Divoká Brazílie: Povodeň

09:55 - 10:45

37 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Specialisté (2017) [TV seriál]

10:00 - 11:00

32 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Prima - Očima lásky (2002) [TV film]

10:10 - 12:05

22 minut již uběhlo
93 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140471
Osobností: 602420
Fotografií: 520513
Plakátů: 252080
Obsahů a biografií: 129531

Poslední komentáře

Ultraviolet (2006)

Ultraviolet
Já ti nevim...umí Milla   Jovovich něco jinýho, než   ukazovat plochý hrudníček,   sekat hlavy, střílet zombie?   Je to pořád na jedno kopyto.   Jedinou slušnou roli měla   asi jenom v Pátém elementu.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Lítám v tom (2009)

Absolutně

Lítám v tom
žádný přínos,téměř   žádná vyloženě vtipná   scéna,předvídatelný děj a   konec,ale i přes to vše   takový "milý a příjemný"   film na koukání.A více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10

Specialisté (2017) [TV seriál]

Nuda jako vždy

Specialisté
Bohužel podání seriálu je   ubohé, nudné a výkon herců   nepřesvědčivý. Ale tak to   poslední dobou bývá v   produkci TV Nova. Takže   vlastně ani žádné   zklamání. Další   díl...děkuji nechci.

Autor: Duen | Hodnocení: 1 / 10

Théo a Hugo (2016) [DCP]

Théo a Hugo
Syrový příběh o vztahu   gayů, o zodpovědnosti a   řešení daných problémů.   Francouzští tvůrci se s   tím nikdy nemazlili a tak   nám hned na více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Prokletý ostrov (2010)

Prokletý ostrov
DiCapria mám celkem rád.   Zdá se mi, že nemá špatné   role. Bohužel tady už   člověk neví co je   skutečnost a co sen. Moc   překombinované. více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.511/0.485