Zari
ohodnotit

Furankenshutain no kaijû: Sanda tai Gaira

Furankenshutain no kaiju: Sanda tai Gaira

Další název:
Adventure of Gargantuas / Duel of the Gargantuas / Frankenstein's Monsters: Sanda vs. Gailah / Frankenstein's Monsters: Sanda vs. Gaira / Sanda vs. Gailah / The War of the Gargantuas
Žánr:
Země:
Rok:
1966
Délka:
90 minut

Obsah filmu Furankenshutain no kaijû: Sanda tai Gaira

 
Jediný přeživší z japonské rybářské lodi je v obrovském šoku hospitalizován. Později vypráví příběh, kterému nechce nikdo věřit. Zatím v lesích mizí táborníci a turisté a jediné co po nich zbyde jsou kousky oblečení. Další lidé hlásí pozorování jakýchsi chlupatých obrů.

Americký vědec zprávy zkoumá a starší japonský vědec vypráví příběh z minulosti (děj filmu Furankenshutain tai chitei kaijú Baragon z roku 1965). Našel se zmutovaný divokých chlapec s plochou hlavou, kterého nazvali Frankenstein. Vyrostl až do výšky 20 stop a protože byl zuřivý a nezvladatelný, byl zničen.

Nyní mají k dispozici dalšího Frankensteina, avšak jen metr...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
japonská
 
 
Zvuk:
mono
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Furankenshutain no kaijû: Sanda tai Gaira >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

topipig
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.9.2022
Kombinace modelářských hračiček s reálnými   záběry má prostě super kouzlo. Tohle na těch   japonských monster movies mám moc rád. V tomto   případě se tvůrci vyloženě vyřádili a   použili tolik všemožných modelů aut, lodí,   střelných zbraní, maket budov, mostů, silnic a   měst, že i tohle je muselo přijít na pěknej   balík peněz. No a pak tu máme dva Frankensteiny   (gigantičtí opičáci), kteří se mezi sebou   rubou hlava nehlava a u toho vydávají   příšerné zvuky :). Ten, který žije na souši   je hodný, druhý, jemuž vyhovuje moře si rád   pochutnává na lidech a boří vše, co mu stojí   v cestě. Jasně, je to víceméně úsměvné,   scénář a dramaturgii nemá cenu řešit, tady   jde přece hlavně o zábavu. Chvílemi je to   takovej mix King Konga s Godzillou. Hudbu složil   klasik Akira Ifukube a nejeden motiv mě   připomněl právě onu Godzillu, ke které dělal   hudbu taky. Z obsazení Russe Tamblyna do role   doktora jsem docela koukal :).


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama