Zari
ohodnotit

Obsah filmu Farma




 
Desať súťažiacich ide prežiť dobrodružstvo i trápenie na starú farmársku usadlosť. Hlavná cena je 50.000 Euro. Musia sa starať o chod farmy a aj o to, aby mali čo jesť. Každý týždeň jeden z nich vypadne a ten, ktorý obstojí až do konca, získa uvedenú výhru. Počas jednotlivých dielov môžme sledovať, ako sa hlad a iné faktory podieľajú na ich psychike a nejedenkrát príde k výmenám názorov.

Autor: pataamat
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[TV pořad]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
slovenská
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Farma >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

sakro
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.4.2012
poměrně příjemné překvapení
Kdo čte mé recenze, ten ví, že reality show   nejsou mou parketou v rámci TV pořadů.   Většinou se jedná o pořady značně   slabomyslné až doslova blbé. Proto zde   příjemné překvapení. Soutěžící tady   poznávají skutečný a reálný život, se   kterým se mnozí doposud setkali jen velmi   okrajově. Jsou učeni systematické práci   ověřené našimi předky, poznávají historii i   folklór a učí se soužití ve skupině mnohdy   ne zcela sourodých lidí, což jim jistě přijde   v životě vhod v jakémkoliv pracovním   kolektivu. Prostě Farma v mých očích slušně   rehabilitovala obecný pojem Reality show.
Ell3
Hodnocení:
Přidáno: 22.8.2011
Ale tak, máme tu prázdninovou reality show. Na   odpoledne, proč ne ? Tyhle reality show jsou   spíše o výběru lidí a jejich povah. Farma,   naprostý oddych od civilizace, to je podle mě   dobrý nápad a pro soutěžící to musí být   malý motivační zážitek do jejich života,   poznat svět i bez elektroniky.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Farma (2011) [TV pořad]
Reklama