reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Farma pod jilmy

Desire under the Elms

Žánr:
Rok:
1958
Délka:
110 minut

Celkové hodnocení filmu Farma pod jilmy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.5.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.4.2006
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.5.2009
Ingrid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.3.2008
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.5.2012
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.2.2009
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih37895minih37895Jezdci noci (1940) 
They Drive by Night n
minih42358minih42358Temná voda (2002) 
Honogurai mizu no soko kara n
minih145200minih145200Mala Noche (1986) 
Mala Noche n
minih8335minih8335Hledání (2014/1) [TV seriál] 
Looking n
minih31893minih31893Krvavé léto v New Yorku (1999) 
Summer of Sam n
minih20096minih20096Šakalí léta (1993) 
Šakalí léta n
minih70187minih70187Hrdina dne (1933) 
Heut' kommt's drauf an n
minih33798minih33798Páté přes deváté (1999) 
Topsy -Turvy n
minih34132minih34132Kurýr (2002) 
The Transporter n
minih19728minih19728Alibi jako řemen (1983) [TV film] 
Alibi jako řemen n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
6   - curil
7   - clara.bow
9   - pataamat
8   - Ingrid
9   - dederon
7   - Zdenek13
10 - mary.charl

TV Program

ČT1 - Předpověď počasí, Sportovní zp...

12:20 - 12:30

8 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Na pomoc životu - trombóza

12:10 - 12:30

18 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Dva a půl chlapa (2003) [TV se...

12:25 - 12:55

3 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:10 - 13:20

18 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140622
Osobností: 602757
Fotografií: 520977
Plakátů: 252271
Obsahů a biografií: 129650

Poslední komentáře

Rváčův deník (1995)

Rváčův deník
Strhující příběh, kdy   Leonardo di Caprio jde až na   dno duše kluka, který   všechno ztratí, aby našel   cestu zpět k sobě.Je to   drsné, je více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pytláci (2016) [TV epizoda]

Pytláci
Na oddělení přijdou dva   kluci, kterým teče ještě   mlíko po bradě a hned musí   honit rajtovní babu, která   má syfilis a zjistit kdo   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Baron Kafr (2016) [TV epizoda]

Baron Kafr
Dnes je nalezen v tunelu muž,   u kterého je podezření, že   spáchal sebevraždu, s které   se vyklube vražda jako vrata.   Jde o barona Podhajského, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.618/0.592