Duben
ohodnotit

Fantastická zvířata a kde je najít

Fantastic Beasts and Where to Find Them

Další název:
Fantastické zvery a ich výskyt (SK)
Rok:
2016
Délka:
133 minut
Premiéra v ČR:
17.11.2016
„J. K. Rowlingová Vás zve do nové epochy kouzelnického světa.“

Komentáře k filmu Fantastická zvířata a kde je najít

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 27
beneva
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.3.2017
Móóóc prima!
Myslela jsem, že Harryho   Pottera nemůže nic   překonat.
Může.   "Fantastická zvířata a   kde je najít" je   VÝBORNÝ FILM. Žádní   "hezouční   lidičkové" (snad kromě   Queenie Goldsteinové, ale té   to odpouštíme, protože je   hrozně milá a umí štrůdl   s rúžičkama). Hlavní   hrdina v podání Eddie   Redmayna navzdory svým   autistickým bočním   pohledům postupně získá   sympatie (mimochodem jeho   Stephen Hawking v "Teorie   všeho" byl úchvatný) a   Dan Fogler jako Jacob Kowalski   je prostě k sežrání.
Stahujte a vychutnejte!
Izzy8635
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.12.2017
Příjemný odpočinkový   film, který neurazí.   Rozmanitá, různě velká a   trochu zlobivá zvířátka   baví snad každého. Určitě   skvěle vymyšleno a i   úžasně natočeno. Dobrá   volba hlavního herce, který   opravdu působil jako   milovník všeho živého.   Nepřijde mi, že by to mělo   tolik společného s Harrym   Potterem, je to zase úplně   jiný příběh ze světa   kouzel.
bud.spencer1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.2.2017
Trochu jsem se bál, že po   velkolepé sérii o Harrym   Potterovi to bude prudký pád   dolů. Ale naopak i tenhle   film se skvěle drží na   Harryho úrovni a já se   skvěle bavil. Skvělé efekty   příběh a celkově   zpracování. Z posledních   dílů Harryho nebyla rodinná   pohádka ale spíš akční   thriller, tohle bylo zase to   hezké roztomilé... fajn   pohádka na kterou se hezky   dívá
Stalhein
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.1.2018
Překvapení
Měla jsem vůči tomuto filmu   předsudky - recyklace   bradavického námětu, útok   na city v podobě zvířátek,   steampunková výprava, která   pořád frčí, prostě   obávala jsem se, že tento   film bude jenom kšeft.   Možná trochu jo, ale navíc   je to půvabná podívaná,   která se vrací tam, kde   potterovky původně byly.   Žádná děsivá dramata,   psychologie a noční můry,   kterou byly filmy série   průběžně zatěžkávané.   Jako bychom vrátili do   poetiky a hravosti 1. dílu,   ovšem s tím bonusem, že   místo dětských týpků,   kteří se teprve učí hrát,   jsou tu vynikající dospělí   herci. Tvůrci měli   skutečně šťastnou ruku.   Celkový dojem: potěšení,   které sice neudělá díru do   světa kinematografie, ale   pohladí. A navnadí na   pokračování.
ph33
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.3.2017
parada
Za mě určitě 9/10.Je pravda   že děj nic společného s   Harry Potter nemá ! Jde   spíše o úplně noví   příběh ! Člověk by řekl   že i s úplně novým dějem   ale na druhou stranu snad jich   nebude dalších 6! A co se   tice efektů paráda ,a   nemyslím si že bych nechal   koukat děti ta vražda mi   přijde dost morbytni ! docela   jsem se i párkrát Dosta   zasmál ! děj :přijde do   města. něco mu uteče,musí   se to pochytat a zjistit kdo   zabíjí a kdo je ta krysa   ,snadné k pochopení ,a aby   se náhodou nezapomelo tak je   tam pár zmínek co se tice   Bradavic! jinak společného   to má jen pár jmen a ta   kouzla co jsme znali z   Harryho! určitě stojí za to   vidět ! doporučuji ....A   jako vždy to má strašný   konec ! :-)
dzudina
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.11.2016
Moc hezký
krásně pohodový film, moc   hezky udělaný. Jen jednu pro   mne velkou chybu to má a sice   hlavní hrdina Eddie Redmayne,   kterého jsem prostě   nepochopil. Jeho výraz je na   facku a chvílemi jsem   přemýšlel, jestli jako   dítě nebylo při narození   přiškrceno moc dlouho   pupeční šňůrou.Jinak film   stojí opravdu za zhlédnutí   ;-)
Pitryx
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.2.2017
Teeeeda to byla jízda!   Režiséři a scénaristé   sci-fi, berte si příklad,   že to jde. Obrovská spousta   nových nápadů, vynikající   vizuál a skvělá hudba. A to   nejsem fanda fantasy světa.   Takže dojem ničí jen silně   nesympatický hlavní hrdina o   ženském protějšku   nemluvě.
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.7.2017
Docela překvápko.
To jsem nečekal. Spíš jsem   si myslel, že to bude jenom   takový pokus J.K.Rowling, aby   se na ni nezapomělo.
No, nebyla to pravda.   Oceňuju toto dílko.
Pro nás, kdo jsme   sledovali filmy o H.P., je to   jistě příjemným   potěšením sledovat, jak se   další ze studentů z   Bradavic proslavil.
Dost mě překvapil   E.Redmayne. Dá se říct, že   jsem tohoto chlapíka až do   teď ani moc neregistroval.   Ovšem rozhodně to byl dobrý   výběr pro hlavní roli. Ten   jeho ksicht se na to   skutečně hodil :-).
Taky mě docela potěšil   C.Farrell a to není zrovna   můj oblíbenec. Přesto se   mně jeho role velmi   zalíbila.
J.K.Rowling   by nás ještě mohla   nějakým tím filmem na   podobné téma potěšit.
T2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.7.2018
║Rozpočet   $180miliónov║Tržby USA   $234,037,575║Tržby   Celosvetovo $814,037,575▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $32,492,322║ Tržby za   predaj DVD v USA $13,556,13║   nový nástupca Pottera bol   príjemným osviežením, či   už po príbehovej ale aj   hereckej stránke, triková   stránka na úrovni, rovnako   tak aj 3D efekt, Slovenský   dabing opäť skvelý /videl v   kine 3D verziu: 80%/
bobo336
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.11.2016
Fantastic Beasts and Where to Find Them
Podarený prológ k   pripravovanej trilógií.   Zaujímavé postavy, načatie   protivníkov do budúcnosti   (Gellert Grindelwald) a k tomu   nádherný atmosférický New   York, ktorý síce nie je tak   očarujúci ako Harryho   Londýn a zasvecovanie do   čarodejníckeho sveta (Ktoré   je v tomto diely takmer úplne   vystrihnuté) nie je také   pútavé tak aj napriek týmto   faktom ide o podarený   prológ. A ono v podstate ani   o moc nejde... klasická   zámena kufríkov, zdrhnú   nejaký Pokémoni a zvyšné 2   hodinky sa ich len hlavný   hrdina Newt Scamander   (Ktorého výborne zahral   Eddie Redmayne, ktorému sa po   Dánskom Dievčati naozaj   darí a treba podotknúť, že   zaslúžene) a nebyť miestami   temnejších pasáží hlavne   s Colinom Farellom (Ktorý je   ako aj v True Detective   výborný záporák) išlo by   len o Pokémon: GO na filmovom   plátne. Vizuálne orgie sa   samozrejme (Ako aj v poslednom   Harry Potterovi) dostavili a   zvieratka zapôsobia a to sa   týka aj "akčnejších   scénok" (Tentokrát   neuvidíte zeleno-červené   plamene ale len bielo, ktoré   aj tak vyznievajú pôsobivo)   a vrcholom je posledná   scénka s "opravou New   Yorku". Príjemné odkazy   na Harryho sériu v podobe   Darov Smrti potešili ale v   dvojke by som už namiesto   zoznamovania sa s postavami a   neustálym naháňaním   vizuálnych zvieratiek by som   privítal o niečo temnejší   a hlavne prepracovanejší dej   (Veď ten hlavný Plot-Twist   odhalíte v druhej scéne).
GeorgeB
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.11.2016
Já nevím co si s tím filmem   počít. Trikově perfektní,   opravdu požehnaná porce   triků, ale na druhou stranu,   mi přišlo, že těch triků   bylo až příliš. Hlavní   hrdina hodně zakřiknutý,   ale vnímám ho jako zástupce   čarodějnických Greenpeace,   který má rád všechny   živé tvory a jeho charakter   je tak odrazem jeho citů ke   zvířatům. Pokud bude film   dále rozvíjen na trilogii   nebo jinou mnohalogii, pak se   charakter Mloka jistě vyvine   (vzpomeňme na zakřiknutého   prvňáčka Harryho Pottera,   taky nám z něj vyrostl   mág). Dějově mi přijde   paní Rowlingová, tak nějak   vytěžená, nic ve filmu mě   nepřekvapilo, všechno bylo   dopředu čitelné. Písmeno   "G" v příjmení   bylo až naivní, předchozí   Harry Potterové byly, tak   nějak lepší detektivky. A   co mě nejvíce vadilo, bylo   naťukávání propojení   tohoto filmu s řadou Harry   Potterů, ale přitom k   faktickému propojení   nedošlo. Slyšeli jsme   příjmení Lestrangeová,   slyšeli jsme příjmení   Brumbál, slyšeli jsme větu   o Bradavicích, slyšeli jsem   stále známou hudbu, ale   pokud někdo stejně jako já   nečetl Lexikon o záhadných   tvorech, pak nemám vůbec   žádnou vazbu na filmy H.P..   Jakoby tomuto filmu scházelo   to rozhodnutí, zda to bude ve   stejném světě, nebo v   nějakém paralelním. Tak   snad se dočkáme pořádného   rozlousknutí a budeme doufat,   že to nebude nějaký   paralelní vesmír jako třeba   v nových Krotitelích duchů.   Nicméně film byl hezký a   filmaři odvedl vynikající   práci. A moje hodnocení   rozhodně není negativní   kritikou. Co bychom více   před vánocemi chtěli?
RobertPh
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.7.2018
Pohádka
Zase další nesmyslná ale   veselá pohádka.Určitě   ocenní čtenáři knížek.Za   dospélé 1 bod a za děti 7   bodů
klasifikátor
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.12.2021
Vizuálně velmi atraktivní   fantasy, ale buď Joanne   Rowling ztratila ten správný   cit pro příběh, nebo jsem   od dob Harryho Pottera už   příliš zestárl. Už pro   Pottera jsem nebyl rozhodně   cílovka a tady si už fakt   připadám jako farář v   pornokině.
green-tea
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.3.2019
Pohodový a především   vizuálně parádní fantasy   film s (naštěstí pouze   letmými) připomínkami   čarodějnických Bradavic.   Příběh má svůj děj i   své hrdiny (bezvadný je   např. "nečar"   Jacob Kowalski) a ubírá se   vlastním směrem. Osobně   bych možná uvítala o něco   kratší stopáž, ale i tak   jsem si ten gejzír barevné   fantazie s gustem vychutnala.   Takže pokud se i další   díly ponesou ve stejném   duchu, mám se na co se   těšit.
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.11.2016
Příběh napsaný, aby se dal   napasovat na lexikon   Fantastických zvířat,   který vznikl při psaní o   Harrym Potterovi a proč   nevyužít jeho potenciálu.   Tak se trochu zmatkující   kouzelník z Británie dostane   do předválečného New   Yorku, trošku se pomotají   kufry a některá   zlobivější zvířátka   utečou. Scény v kufru a v   Mlokově soukromé zoo, milé,   fantaskní, příjemné a bez   zlého vlivu okolního světa,   naopak příběh „tam   nahoře“ nepříjemný,   temný a hrozící. V rámci   politické korektnosti, a ona   si to Rowlingová ohlídala,   mladičký pohledný Brit,   emancipovaná děvčata,   záchrana zvířátek a dětí   od bijící macechy,   černoška jako prezidentka   asociace amerických   kouzelníků, takže všeho   chuť. Farrelova přeměna v   Johnyho Deppa úsměvná.   Tenhle snímek dá i ten, kdo   o Harrym Potterovi v životě   neslyšel. Jestli někdo   takový existuje.
PORTER
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.3.2017
Dobrodružná fantazy a to   doslova,triky   povedené,bizardní   zvířátka vynikající, s   Harry Pottrem to nemá nic   společného narozdíl od toho   tady se neklábosí ale   pořád se něco   děje.Herecké obsazení se   povedlo nechybí ani spousta   vtipných scén.
Barney94
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.3.2019
U prequelů to mám tak, že   jsou horší nebo lepší,   než původní film. Tady se   nemohu rozhodnout. Série o   Harry Potterovi se mi celkem   líbila. Fantastická   zvířata bych bral spíše   jako začátek samostatné   série.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.4.2017
Ve své podstatě skoro   prázdný a nudný film.   Chybí tomu vnitřní napětí   a rámec. Na druhou stranu je   to taková ta spektakulární   podívaná co vysloveně   neurazí a jednou za život v   nějakém tom nudném   nedělním odpoledni se na to   kouknout dá.
Venom_TomHardy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.12.2018
Fantastická zvířata a kde   je najít jsou bijákem, o   kterém asi nemá smysl se   dále a hlouběji rozepisovat,   protože příznivci a   příznivkyně díla J. K.   Rowlingové (která psala   poprvé scénář, nicméně   troufám si tvrdit, že ne   zcela sama) si jej stejně   jistojistě nenechají ujít a   s velkou pravděpodobností z   něj budou nadšení více,   než z Bohů Egypta,   letošních Marvelovek a   Legendy o Tarzanovi, jíž   měl také na svědomí David   Yates. Specialista na Harryho   Pottera by měl režírovat   ještě další čtyři   pokračování s   fantistickými zvířaty a to   fakt nevím, o čem by měla   být. Snad kdyby dostal více   prostoru představitel   nejtemnějšího kouzelníka   Gellerta Grindelwalda.   Ačkoliv na Katherine   Waterston a především   Alison Sudol se také rád   znovu podívám.
Wiikii
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.9.2018
Kdyby nebylo konce s Gellertem   Grindelwaldem, tak by nebylo   nikde ani náznaku po možném   pokračování, protože jinak   je film plnohodnotná   jednohubka, která nemá moc   co nabídnout. ....   HODNOCENÍ: 65%
svaro
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.11.2016
Cieľom filmu nie je nič   iné, ako vytrieskať ďalšie   peniaze zo známeho   čarodejníckeho prostredia.   To by mi až tak nevadilo,   horšie je, že dej   prešľapuje na mieste a je   zúfalo infantilný. Film   ponúkne divákovi dosť   krásnych animácií   "fantastických   zverov", opäť sa bude   mávať prútikmi, stretnete   pár zaujímavých   postavičiek z pôvodnej   sedmológie (či osmológie?)   ale to je tak asi všetko...   Ako už veľa filmov predtým,   zvery padajú na hubu kvôli   úbohému scenáru. A takto   dámi a páni má vyzerať   film zameraný na zarábanie.   Ak si už film nemôžete   odpustiť (tak ako ja),   choďte naň do kina - tam   aspoň vynikne najväčšie   pozitívum - animácie a   špeciálne efekty
pigal
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.11.2017
Nenasytna Rowling vysaje z Harryho celu stavu...
Chapem, ze moznost podojit   fans Harry Pottera a vycucnut   z ich cecikov dalsie dolare je   lakava.Na druhu stranu fans si   to "cucanie" doslova   vyzaduju a prosia o to.Rowling   toto prosenie vyslysala a   "zbastlila" dejovu   odbocku-samozrejme rozdelenu   na dva filmove diely /a verte   mi-bude ich viac/.K   veci!Nezaujimave,   nudne,scenaristicky naivne   čudo so slabym hereckym   obsadenim a magnetom v podobe   C. Farrella,ktory sem tam   zatrepe svojou   "hůlkou"...
Harry "Púder"   Potter ano,Fantastic Beasts   jednoznacne nie.
milujufilmy
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.12.2016
J.K Rowlingova už neví jak si víc namastit kapsy
Film je nudný a nijak   záživny je to o tom že   mladý kouzelník pojede do   velko města hledat ňáká   zvířata pak mu jeho zvirata   utečou a on se je vydá   hledat.zní to jako by   zápletku napsalo Dítě že   ? Film se snaží být   výborný že má všude akci   nádhernou grafiku ale to je   chyba film by měl Mít   hlavně poutavý příběh   což bohužel tento film   nemá..jedině kdo to tam z   postav aspoň trochu   zachraňuje je postava pan   Kowalski který je takový   vtipný smolař...verdikt: J.K   Rowlingova se už neměla   pouštět do světa čar a   kouzel ne nadarmo se říká v   nejlepším přestat.Film byl   nudný od začátku až do   konce i finální souboj byl   hodně nudný.až se budete   rozhodovat na co jít do kina   tak na to určite nechodte ano   má to ňáke kouzlo sem tam   byla nějaka scéna dobra ale   příběh byl takový nic   který tolikrát neměl hlavu   a ani patu.
peginka
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.6.2018
Harryho Pottera jsem měla   hodně ráda, když ho   dávají v TV, koukám na   něj. Tady se mi prakticky   nelíbilo snad nic: hlavní   herci (krom Collina Farella)   se mi nelíbili jak fyzicky,   tak herecky. Film se táhne   jako hustý sirup, efekty sice   pěkně udělané, ale abych   se dívala půl hodiny, jak   hlavní hrdina honí zvíře   hrabáka, to fakt ne. Prostě   - nedokoukala jsem to, možná   až bude nálada, kouknu jak   to dopadlo, ale spíš ne. Za   mě dost nuda.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 9.11.2017
Ja ti nevim. Dosť bolo Harry   Pottera. A tohle je   bagrování potterovského   světa. Asi Rowlingové   dochází prachy a tak vydala   nastavovanou kaši v NY.   Poslední film o HP byl   důstojným završením a   nebylo třeba se sem znova   vracet. Což autorka chápe,   nicméně prachy jsou prachy.   Tohle dílo se mi nelíbilo.   Jen další počítačový   animák a nesympatičtí   hrdinové.
Rastaman33
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 10.2.2020
Snaha o další výcuc   kouzelnického světa Harryho   Pottera pro mě teda nedopadl.   Extrémně nesympatický   hrdina s přehledem strčil do   kapsy i slizského Voldemorta.   Nudil jsem se a za chvíli   jsem od filmu odešel. Ten   protlak nestojí za nic.
viktorie.p
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 11.12.2016
Katastrofa
Autorce i tvůrcům filmu by   měli zákaz psát předlohy a   točit filmy. Větší   hovadinu jsem neviděla. Jen   řev a hluk v kině, děj o   ničem, hrdinové to samé.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih145250minih145250Dívka ve vlaku (2016) 
The Girl on the Train n
minih62275minih62275Captain America: První Avenger (2011) 
Captain America: The First Avenger n
minih9814minih9814Jurský park (1993) 
Jurassic Park n
minih48229minih48229Výměna (2008) 
Changeling n
minih157327minih157327Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny (2018) 
Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald n
minih125952minih125952Rezistence (2015) 
Insurgent n
minih181253minih181253Vykopávky (2021) 
The Dig n
minih72578minih72578Půlnoc v Paříži (2011) 
Midnight in Paris n
minih27804minih27804Talentovaný pan Ripley (1999) 
The Talented Mr. Ripley n
minih61650minih61650Soukromá slavnost (1984) 
A Private Function n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství (2022)

 Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství (2022)
Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství n
Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore
Žánr: dobrodružný / rodinný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: David Yates

(pokračování)

Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny (2018)

 Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny (2018)
Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny n
Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald
Žánr: dobrodružný / rodinný / fantasy
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: David Yates

(pokračování)

Harry Potter a Relikvie smrti – část 2 (2011)

 Harry Potter a Relikvie smrti – část 2 (2011)
Harry Potter a Relikvie smrti – část 2 n
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II
Žánr: dobrodružný / drama / rodinný / fantasy / adaptace
Země: Velká Británie / Spojené státy americké
Režie: David Yates

(spin-off)

Harry Potter a Relikvie Smrti – část 1 (2010)

 Harry Potter a Relikvie Smrti – část 1 (2010)
Harry Potter a Relikvie Smrti – část 1 n
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I
Žánr: fantasy / dobrodružný / drama / adaptace
Země: Velká Británie / Spojené státy americké
Režie: David Yates

(spin-off)

Harry Potter a Princ dvojí krve (2009)

 Harry Potter a Princ dvojí krve (2009)
Harry Potter a Princ dvojí krve n
Harry Potter and the Half-Blood Prince
Žánr: dobrodružný / fantasy / drama / romantický / mysteriózní / adaptace
Země: Velká Británie / Spojené státy americké
Režie: David Yates

(spin-off)

Harry Potter a Fénixův řád (2007)

 Harry Potter a Fénixův řád (2007)
Harry Potter a Fénixův řád n
Harry Potter and the Order of the Phoenix
Žánr: dobrodružný / rodinný / fantasy / drama
Země: Velká Británie / Spojené státy americké
Režie: David Yates

(spin-off)

Harry Potter a Ohnivý pohár (2005)

 Harry Potter a Ohnivý pohár (2005)
Harry Potter a Ohnivý pohár n
Harry Potter and the Goblet of Fire
Žánr: rodinný / dobrodružný / drama / fantasy
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Mike Newell

(spin-off)

Harry Potter a vězeň z Azkabanu (2004)

 Harry Potter a vězeň z Azkabanu (2004)
Harry Potter a vězeň z Azkabanu n
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
Žánr: dobrodružný / fantasy / rodinný / mysteriózní
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Alfonso Cuarón

(spin-off)

Harry Potter a Tajemná komnata (2002)

 Harry Potter a Tajemná komnata (2002)
Harry Potter a Tajemná komnata n
Harry Potter and The Chamber of Secrets
Žánr: rodinný / dobrodružný / fantasy / mysteriózní
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo / Velká Británie
Režie: Chris Columbus

(spin-off)

Harry Potter a Kámen mudrců (2001)

 Harry Potter a Kámen mudrců (2001)
Harry Potter a Kámen mudrců n
Harry Potter and the Sorcerer's Stone
Žánr: dobrodružný / fantasy / rodinný
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Chris Columbus

(spin-off)

TV Program

ČT1 - Přítelkyně pana ministra (1940...

09:55 - 11:20

75 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Znovuotevření baziliky sv. Vav...

10:00 - 11:30

70 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Zootropolis: Město zvířat (201...

10:55 - 13:05

15 minut již uběhlo
115 minut zbývá do konce

Prima - Hlava rodiny (1991)

09:45 - 11:55

85 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190603
Osobností: 697936
Fotografií: 764354
Plakátů: 376800
Obsahů a biografií: 178341

Poslední komentáře

Školní ples (1999) [TV epizoda]

Školní ples
Tenhle díl byl dle mého   spíše méně vtipný a o   něco vážnější. Blíží   se školní ples, Eric jde s   Donnou, Fez plánuje tanečky   a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Fakjů pane učiteli 3 (2017) [DCP...

Fakjů pane učiteli 3
Jednoznačně nejslabší díl   a doufám, že je poslední.   Že to bude přehnaná   nereálná ptákovina člověk   čekal, ale že to bude až   takhle špatný, to jsem   nečekal....

Autor: Máša13 | Hodnocení: 3 / 10

Tři muži a nemluvně (1987)

Tři muži a nemluvně
Celkem příjemná rodinná   komedie, kde člověk nesmí   moc přemýšlet nad naivitou   a kýčovitostí, které   snímek doprovází od   začátku do konce.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 6 / 10

První večeře (2018)

První večeře
Tedy, na to, že jde o   krátkometrážní studentskou   záležitost se stopáží   necelé čtvrthodinky, musím   smeknout před nápaditostí a   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Hlasy mrtvých (2023)

Hlasy mrtvých
Slečna so zdedenou   nehnuteľnosťou, čarodejnica   Vrecohlavová v suterénnych   priestoroch, a zopár   hereckých poskokov to majú   marné, keď více >

Autor: horribile_dictu | Hodnocení: 5 / 10