reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Falešné míče 2.

Loose Screws

Další název:
Screwballs II: Loose Screws
Žánr:
Země:
Rok:
1985
Délka:
92 minut

Celkové hodnocení filmu Falešné míče 2.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
killy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.3.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.6.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.9.2013
pepe15
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.3.2009
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.3.2010
KATO77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47872minih47872Che Guevara (2008) 
Che: Part One n
minih46993minih46993Příběhy Toma a Jerryho 4 (2006) 
Tom and Jerry Tales 4 n
minih66730minih66730Hanna (2010) 
Hanna n
minih47126minih47126Muž a stín (2007) [TV film] 
n
minih55290minih55290Roztleskávač (2008) 
Ready? OK! n
minih16308minih16308Police Story (1985) 
Ging chat goo si n
minih30238minih30238Catlow (1971) 
Catlow n
minih5828minih5828Dáma a lupič (1988) [TV film] 
The Lady and the Highwayman n
minih44026minih44026Slečna Marplová: Cukání v palci (2006) [TV film] 
Miss Marple: By the Pricking of My Thumbs n
minih48489minih48489Strážci - Watchmen (2009) 
Watchmen n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
7   - killy
7   - satyr
8   - oulisna
7   - pepe15
10 - deatdavid
9   - KATO77

TV Program

ČT1 - Johančino tajemství (2015) [TV...

20:05 - 21:30

55 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

ČT2 - Český žurnál: V nejlepším zájm...

21:00 - 22:15

0 minut již uběhlo
75 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoční Kameňák (2015)

20:20 - 22:00

40 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

Prima - Přístav (2015) [TV seriál]

20:15 - 21:40

45 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139521
Osobností: 599362
Fotografií: 517118
Plakátů: 250297
Obsahů a biografií: 128865

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.484/0.457