Zari
ohodnotit

Duch spisovatele

Suffering Man's Charity

Další název:
Ghost Writer
Žánr:
Rok:
2007
Délka:
101 minut

Obsah filmu Duch spisovatele

 
Strhující drama ve stylu temných povídek Edgara Alana Poea
John Vandermark je bývalý hudební skladatel, který se živí jako učitel hudby. Do jeho života se připlete Sebastian St. Germain, který o sobě prohlašuje, že je spisovatel. John z něj cítí velké ambice, a proto mu pomáhá jak jen může. Záhy však zjistí, že je zneužíván. Johnovo chování se velmi změní a Sebastian se dostane do řetězce těch nejpodivnějších zážitků. Jedná se o Johnovu pomstu, nebo jeho duševní chorobu?

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Duch spisovatele >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

gabikazavacka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.5.2010
Dal sa pozrieť, ale videla som už lepšie filmy   o duchoch. Mne to ako komédia nepripadala ako je   to uvedené pri filme.
veverka-zrzka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.2.2010
Abych pravdu řekla, bohužel mě tento film nijak   moc neoslovil. Sice chápu, že když se do   života spořádaného člověka vloupe lhář a   podvodník, asi by každému ujely nervy. Ale   vražda už je moc. Duch onoho spisovatele   pronásleduje Johna stále a kvůli tomu se   Johnovi stane nehoda. Bohužel u mě tento film   nezachránil ani David Boreanaz.
řepešínský
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.4.2009
duch spisovatele patří k typu filmů, u kterých   se zpočátku budete ptát, kam s ním autoři   míří, ale s každou další přibývající   minutou vás dílo do sebe začne vtahovat.   Každopádně zcela nečekaný obrat v životě   spořádaného, ale zneuznaného hudebníka a   skladatele nastane ve chvíli, kdy mu jak se   říká ujedou nervy a on najednou neví, co se to   v něm probudilo. Sekvence, kdy při výslechu   přímo mučícími metodami vmanevrovává svou   oběť do prostoru, kde ji chce mít, patří   jistě k tomu nejsilnějšímu, co naplátně   uvidíte. ale pozor, nenechte se zmást, že to je   vše. sled dalších událostí nabere   stejnoměrně nečekaný směr a celkový efekt i   konečná třetina filmu vás nenechají na   pochybách, že duch spisovatele je hereckým   koncertem obou hlavních hereckých   představitelů: alana cumminga i davida   boreanaze.
p.s.: v českém dabingu si   vychutnejte scénu, kdy si sebastian (d. boreanaz)   přivede domů stárnoucí lehkou děvu, kterou   zcela bezkonkurenčně namluvila valerie   zawadská, čímž vyznění celé scény posunula   o několik příček výše od originálu.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Klaus Baumgart

Baumgart Klaus

Naposled navštívené:
Klaus Baumgart

Baumgart Klaus