reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Dolarová manželství

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81.3% (24 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.5.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.8.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.1.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.12.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.5.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.8.2011
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.10.2011
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.2.2012
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.3.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.2.2010
orlro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.2.2012
Saara77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.12.2005
Ed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.4.2007
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.4.2010
KKralik77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.9.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.5.2011
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.2.2012
romanovero
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.8.2012
Miloš11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.6.2010
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.7.2009
aurora45
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.2.2012
tempuss
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.6.2012
oskarel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.3.2016
Bernhardiner
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.3.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3935minih3935Bezva finta (1985) 
Hold-up n
minih36272minih36272O hruškách ušatkách a jablíčku parohátku (1979) [TV inscenace] 
O hruškách ušatkách a jablíčku parohátku n
minih118882minih118882E.A. Poe: Podivný experiment (2014) 
Eliza Graves n
minih32105minih32105Malý svědek (2001) 
Domestic Disturbance n
minih49941minih49941Sofie a ukradený poklad (2008) [TV inscenace] 
Sofie a ukradený poklad n
minih41659minih41659DOA: Na život a na smrt (2006) 
DOA: Dead or Alive n
minih16549minih16549Poslední křížová výprava I (1970) 
Mihai Viteazul – Călugăreni n
minih22293minih22293Velké dobrodružství (1952) 
n
minih23362minih23362Vykoupení L. B. Jonese (1970) 
The Liberation of L.B. Jones n
minih41417minih41417Magma (2006) [TV film] 
Magma: Volcanic Disaster n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

81.3 %
7   - Erkul
10 - curil
9   - jarda53
9   - clara.bow
8   - pataamat
8   - Bara.40
7   - RM
7   - payo1555
9   - melakara
8   - satyr
7   - orlro
7   - Saara77
6   - Ed
9   - oulisna
9   - KKralik77
8   - rosta12
10 - dederon
7   - romanovero
8   - Miloš11
9   - ceskytulak

TV Program

ČT1 - Příběhy slavných (2007) [Betac...

15:45 - 16:40

53 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrovolní hasiči 2016

16:25 - 17:20

13 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoce naruby (2004)

15:20 - 17:20

78 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

14:50 - 17:00

108 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599413
Fotografií: 517159
Plakátů: 250321
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.692/0.668