reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Dlouhá jízda

Get on the Bus

Rok:
1996
Délka:
122 minut
„Skupina černochů jede autobusem na historický Pochod Milionů Mužů.“

Celkové hodnocení filmu Dlouhá jízda

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.12.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.4.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.4.2011
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.5.2013
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.3.2009
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.4.2008
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.5.2015
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.11.2007
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.11.2007
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.9.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48765minih48765Kidulthood (2006) 
Kidulthood n
minih47135minih47135Vyzvání k souboji (1982) 
The Challenge n
minih44703minih44703Mussoliniho kariéra (2001) 
Mussolini Il Duce n
minih17656minih17656Rabín a zloděj (1979) 
The Frisco Kid n
minih44819minih44819Temný rytíř (2008) 
The Dark Knight n
minih69771minih69771Ve Spessartu opět straší! (2010) [TV film] 
Im Spessart sind die Geister los n
minih30581minih30581Vdaná žena (1964) 
Une femme mariée: Suite de fragments d'un film tourné en 1964 n
minih31788minih31788Kopec plný bot (1969) 
La collina degli stivali n
minih7966minih7966Grand restaurant pana Septima (1966) 
Le Grand restaurant n
minih62702minih62702Kubula a Kuba Kubikula (1955) 
Kubula a Kuba Kubikula n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73 %
6   - curil
7   - pataamat
8   - Kycky
6   - Petak69
4   - Dex
8   - Rendys
10 - Gremmie
8   - Raptor150
8   - blackpoint
8   - thornhill

TV Program

ČT1 - (?)

13:00 - 13:05

2 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon

13:00 - 13:25

2 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Rady ptáka Loskutáka (2001) [T...

12:35 - 13:35

27 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Prima - Big Ben (1996) [TV seriál]

12:45 - 14:50

17 minut již uběhlo
108 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599404
Fotografií: 517141
Plakátů: 250312
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.57/0.549