reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Dítě z Maconu

The Baby of Macon

Rok:
1993
Délka:
122 minut
Premiéra v ČR:
14.3.1996
„V sedmnáctém století se narodí dítě ženě, která je považována za pannu...“

Celkové hodnocení filmu Dítě z Maconu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.2.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.4.2009
Saara77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.11.2005
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.8.2016
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.7.2008
RwlBem
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.5.2016
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.9.2009
Aguirre
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.10.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih84371minih84371Chatrč v lese (2011) 
Die Summe meiner einzelnen Teile n
minih133940minih133940Stradonice (2013) 
Stradonice n
minih37194minih37194Bláznivej sejf (2003) 
Scorched n
minih38057minih38057Wartburg movie show (1998) [TV film] 
n
minih10552minih10552Konto separato (1997) 
n
minih47958minih47958Zombie: Začátek (2007) [Video] 
Zombies: The Beginning n
minih15813minih15813Pinocchiova dobrodružství (1996) 
The Adventures of Pinocchio n
minih19350minih19350Souboj (1991) 
Dogfight n
minih39379minih39379Dokažte mi vinu! (2006) 
Find Me Guilty n
minih146209minih146209Zpropadení muzikanti (1928) 
You're Darn Tootin' n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
10 - curil
8   - pataamat
9   - Saara77
4   - MysteryIll
7   - Area
7   - RwlBem
10 - volam
9   - Aguirre
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599612
Fotografií: 517421
Plakátů: 250467
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.464/0.442