Zari
ohodnotit

Cradle Of Fear

Žánr:
Rok:
2001
Délka:
120 minut

Komentáře k filmu Cradle Of Fear

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.4.2016
Velká škoda poslední   „povídky“ ta byla fakt o   ničem, zato závěr po ní   byl exkluzívní. Ostatně   podobných scén je ve snímku   více, ale klidně by jich   mohl být dvojnásobek. Herci   mi moc do rolí nesedli, ale   to bude spíše jen můj   názor. Dějově to ušlo,   občas to mělo i pěkný   spád. Efekty, až na   některé, na dobré úrovni,   masky taktéž. Film mohu   klidně doporučit jako   mírně nadprůměrný,   protože, nones volens, ty   statické místa tam byly.   Možná by prospěla i   kratší stopáž.
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.1.2017
Psycho Horor komedie jako film   nic moc i přesto jsem se   docela místy   pobavil,některé gore scény   ujdou,místy dobré obludy na   druhou stranu dost psycho ale   Cradle Of Filth miluju a   Daniho za jeho pěvecký   rozsah obdivuju a navíc je   tam slyšet i jejich muzika   takže koukatelný.
sharp69
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 12.1.2009
Tak co je moc to je moc.Jestli   vůbec měl tohle Dani za   potřebí to nevím tedy a   pochybuji že je opravdu   takovej úchylák,že musí   mít tohle v klipech i   filmu,ale chlap trhající   hrtan dalšímu chlapovi a   mimino kousající prsty   kamarádce ženský který   právě vylíto z břicho to   je už fakt na mě moc.Nevím   komu bych to mohl doporučit   ale možná zkouřené   partě,která se chce   pobavit:D

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Drums Across the River

Drums Across the River
Drums Across the River

Naposled navštívené:
Drums Across the River

Drums Across the River
Drums Across the River