Duben
ohodnotit

Cradle Of Fear

Žánr:
Rok:
2001
Délka:
120 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Cradle Of Fear
POZOR SPOILER

Ulicí kráčí podivný mladík. Zmasakruje nějakého člověka a pak je sám zbit třemi muži. On však povstane a dá jim co proto.

Je nalezena mrtvola dívky, která je dost "zrasovaná". Na místě na ni sahá vyšetřovatel Pete, ovšem jinam, než bývá zvykem.

Na velkém koncertě sbalí téhož mladíka dívka. Prožijí spolu divokou noc. Dívka pak začne ve sprše krvácet a venku vidí podivné obličeje. Navštíví kamarádku, která se jí snaží pomoci. Přespí u ní, a zdá se jí, jako by něco měla v břiše. Sen se ukáže jako skutečnost a to nečekaně drastická. Obě dívky to něco zabije velmi brutálním způsobem. Případ dostává na starost nám již známý vyšetřovatel Pete Neilson.

Jiné dvě dívky se vloupají do opuštěného domu. Při hledání peněz se v jedné z postelí probudí ukrytý bezdomovec a jedna z dívek jej zabije. Peníze mají, ale je zde také ona mrtvola. A když se jedna z nich zmíní o tom, že řekla sestře kam má namířeno, ta druhá ji pro jistotu zabije. Přijde domů a má z peněz velkou radost, ale v tom ji začne strašit zabitá dívka i onen muž. Zabijí ji a mrtvola je nalezena na místě kde ke zločinu došlo.

Pete se prodírá případy vražd, ve kterých figuruje muž jménem Kemper. Na místě činu je totiž nalezen jeho otisk. Potíž je, že je zavřený v blázinci ve vypolštářované cele. Kdysi byl profesionální hypnotizér a zneužíval toho ke vraždám. Jen my víme, že má venku pomocníka a to je právě onen podivný mládenec.

Nick je už trochu postarší a beznohý. To mu dost vadí, a když mu lékař sdělí, že by mohl nohu mít, ale musí si ji obstarat, neváhá ani chvilku. Navštíví svého komplice Thomase. Toho zastřelí a nohu mu ukradne. Pak je mu přišita, z čehož má radost i jeho dívka a Nick začíná tvrdě cvičit. Zdá se, že po nějaké době je vše OK a Nick už i řídí auto. Jenže vtom jej noha přestane poslouchat, rychlost jízdy se zvyšuje, noha na brzdu nechce a vypadá to, že dojde ke katastrofě.

Neilsonovi volá kolega, že v Kemperově cele byl nalazen seznam. Na něm jsou jména lidí, kterých případy vyšetřuje. Jako poslední jméno je jméno jeho syna.

Ten se zabývá snuffem. Své dívce Penny tvrdí, že jen pracovně, jinak to prý na něj nemá vliv. Pak je Penny u něj a v práci se tři dny neukáže. Když za ní přijde spolupracovnice, ukáže se, že Penny má dosti zrasovaný obličej. Robert se stává na snuffu stále více závislý. Z práce je vyhozen. Přes internet se dívá na týrání muže v místnosti a za peníze sám dává příkazy čím a jak. Pak se v této místnosti ocitá sám. Jeho otci je sděleno, že Robert je mrtev a Pete zatouží po pomstě. Bere si pistoli a jde do blázince, aby si to s Kemperem vyřídil tváří v tvář…


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Cradle Of Fear
Jedná se o poloamatérský film od skupiny Cradle Of Filth.
Ve filmu je dost brutality a krve, i když některé scény nejsou moc dokonale udělané, hlavně v něm hrají C.O.F. Děj se také točí kolem vraha, drog ...


Autor: HororsMish

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190497
Osobností: 697745
Fotografií: 763785
Plakátů: 376364
Obsahů a biografií: 178200

Poslední komentáře

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10

Tomorrow (1972)

Tomorrow
Citlivě napsaný scénář   podle skvělé literární   předlohy Williama Faulknera,   výborně vybrané exteriéry,   precizně vedená kamera a   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Čaroděj ze země Oz (1939)

Čaroděj ze země Oz
Skoukl jsem ze zvědavosti,   protože je tento snímek   často zmiňován jako   legendární počin. No na   jednu stranu hrozná   ptákovina, na druhou mě to   celkem chytlo a bavilo:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Lucy (2014) [2k digital]

Lucy
Koukatelné akční sci-fi.   Člověk o tom nesmí moc   přemýšlet a pak je to   rychle plynoucí sci-fi   příběh.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Patnácté léto (1994) [TV film]

Patnácté léto
Tak já mám asi zcela jiné   představy o humoru   všeobecně. A o komediích   také. Zde se hodinu a něco   koukáme na hádky a řev. To   je vše. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10