Zari
ohodnotit

Společnost hrdinů [Video]

Company of Heroes

Další název:
Zrodenie hrdinov
Rok:
2013
Délka:
96 minut

Obsah filmu Společnost hrdinů

 
Oddíl amerických vojáků je po bojovém nasazení pověřen jednoduchým úkolem, odvézt zásoby na štáb. Při cestě jsou napadeni a ocitají se v týlu nepřítele. Začíná německá protiofenzíva. Při ústupu se setkávají s ruským vojákem uprchlým se zajetí, který se stává nedílnou součástí jejich skupiny. Přeživší narazí na čerstvě zničenou továrnu, kde přijmou od zraněného agenta úkol kontaktovat ve Stuttgartu další spojku. Nepozorovaně se dostanou do vlaku převážející mimo jiné i vězně. Zde se k nim přidává jeden z vězňů - anglický letec. Cestu si musí prostřílet. Jejich hlavním úkolem je zajistit plány vývoje atomové bomby a do amerických rukou předat...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Typ:
[Video]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazykové verze:
anglická, německá
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Společnost hrdinů >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Richie.cz
Hodnocení:
Přidáno: 30.1.2017
Hrůza, divím se že jsem se vydržel dívat až   do konce, tento film spadá do žánru hifi   (historická fikce) řekl bych že to nejspíš   napsal a režíroval někdo z MARVELu. Slaboučký   odvar z Indiana Jonese, říznutý Austinem   Powersem, skřížený s Bratstvem neohrožených   => zjevení na mé obrazovce jak z nějakého   nepovedeného amerického komixu. Nechápu proč   na filmovou obálku vykradli logo z obálky   Bratrstva neohrožených. Se špičkovou hrou   Company of Heroes, tahle slátanina, taky nemá   nic společného. Nejsem sice fyzik, ale   urychlovač částic se přece nepoužívá k   separaci uranu, ten voják co dával příkaz   stíhačkám, mlel do vysílačky, jak ožrala po   10. pivu, atd.. Je to hroznej americkej   čajíček. Je vidět, že američtí   scénáristé nemají vůbec páru, jaké vztahy   mají mezi sebou národy Euroasie, samé zažité   americké dogmata z pohledu, za velkou louží.   Asi, se na film budu muset podívat ještě   jednou, abych spočítal ty trapně snadné,   komediální scény plné logických chyb. Jejich   bezproblémový postup v celém příběhu, je až   trapný. Když se třeba dívám na bondovku beru   to s nadsázkou, ale tohle je, tak nalajnovaný   scénář Hollywoodského béčka, až   hamba.

Přiznám se, že mám rád válečné   filmy, miluji scifi, nebojím se fantasy, trileru,   nebo akčního asijského B-čka, vydržím se   dívat skoro na všecko, dokonce považuji za   kultovní film třeba americkou B-éčkovou   komedii Absurdistán(2006) (ale dabing jednině od   TV Prima, dabing z DVD je nepoužitelný trapný   kýč plný chyb), trapně vtipnou scifi komedii   Star Wreck - In The Pirkinning (2005) - kterou   natočily fandové startreku ještě před filmem   Iron Sky, Spielbergův 1941(1979), TRON: Legacy,   Stroj času(2002), Nevědomí, syrová   kapitalistická realita - Vyměřený čas, eposy   Star Wars, Star Trek, Stargate, Futurama,   Simpsnovi, South Park. většinou snesu i   nekvalitní film ale tohle HiFi je nechutné   válečné porno.

Když jsme u těch logických   chyb ve válečných filmech, tak ve filmu Na   život a na smrt je taky jedna blbost, Já nevím,   ale já bych pasáčka koz přivázal poblíž   vesnice ke stromu a dal mu roubík. Ty zelený   americký mozky vůbec nenapadlo, že když se   kluk nevrátí do tmy domů, že ho jeho rodina a   známí z vesnice pujdou hledat, furt má chlapec   větší šanci na přežití než kulku, ale   postit kluka zpět, to může napadnout jen   američana, hlavně když víme jak zababušené   náboženství vymývá mozky v primitivních   zemích.
curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.5.2016
Prvních deset patnáct minut vypadalo na dobrý   válečný film, ale od chvíle, kdy vojáci   objevili pokus s atomovou! bombou, šlo jen o   pohádku. A to ještě hodně slabou. Neskutečná   fantasmagorie příběhu, které snad nemůže   nikdo uvěřit. Tak snad jen moji oblíbení herci   způsobili, že jsem film dokoukal do konce a   hodnocení poněkud nadsadil.
Hugin
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 26.5.2015
Z počátku nevypadal film až tak špatně. Od   chvíle, co se z vojáků stali „špióni“ v   německém týlu, šla úroveň rapidně dolů. Na   jednoho padlého amerického vojáka připadlo   desítky, ne-li stovky zlikvidovaných nepřátel,   zásobníky s neomezenou municí atak dále,   netřeba rozepisovat. Celé, ne nepodobné   bezduchým akčním snímků ze sedmdesátých a   osmdesátých let. Logiku a alespoň náznak   reality, například v chování vojáků, od   příběhu rozhodně nečekejte. Nějak jsem ani   nepochopil, proč se ruský voják Ivan, uprchlý   se zajetí, v průběhu děje změní na Poláka   Jacka, možná jen moje, vlivem filmu, uvadající   pozornost. Vrcholem všeho byla ukradená atomová   bomba, a to vše ve čtyřech lidech, plus mínus.   Nezbytností je i závěrečný, trapně   působící americký patos. Docela chápu, že   není již v současné době dostatek techniky z   druhé světové války využitelné k   filmování. Když už si dali tu práci,   namaskovat věž ruského tanku T-34, aby vypadala   hranatě, jako u tanků německých, mohli si   pohrát i s podvozkem, vypadalo to jak pěst na   oko. O zničení tanku bazukou by se taktéž dalo   pochybovat. Celý tento „výplod“ se snad   nedá zařadit ani do kategorie béčkových   filmů.
warflyer
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 12.10.2013
Slabota
Fanouškům válečných filmů nedoporučuji.   Budete opravdu zklamaní. Sice tam hraje Tom, ale   to na absolutní ztrátě napětí v průběhu   celého filmu nic nemění. Stopáž asi 96 minut   by se vešla do třiceti, z děje jsem začal být   nervózní jelikož už jsem dopředu tušil co se   stane.
Reklama

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih155177minih155177Stejně tak jiný jako já (2017) 
Same Kind of Different as Me n
minih56076minih56076Špatnej polda (2009) 
Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans n
minih148392minih148392Povstání mrtvých: Strážní věž (2015) 
Dead Rising n
minih122127minih122127Adolf Hitler - Můj podíl na jeho pádu (1973) 
Adolf Hitler: My Part in His Downfall n
minih124593minih124593Šrám (2014) 
The Cut n
minih36595minih36595Elektra a její pravda (1974) 
Szerelmem, Elektra n
minih43220minih43220Nezapomenutelné dětství (2004) 
House of D n
minih32664minih32664Wasabi (2001) 
Wasabi n
minih145754minih145754Světlo mezi oceány (2016) 
The Light Between Oceans n
minih63055minih63055Rodinná záležitost (2006) [TV film] 
Her Sister's Keeper n


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Společnost hrdinů (2013) [Video]Společnost hrdinů (2013) [Video]Společnost hrdinů (2013) [Video]Společnost hrdinů (2013) [Video]
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Rob Hegedus

Hegedus Rob

Viktorie Šichová

Šichová Viktorie

Lucie Váchová

Váchová Lucie

Jack Ingram

Ingram Jack

Naposled navštívené:
Rob Hegedus

Hegedus Rob

Viktorie Šichová

Šichová Viktorie

Lucie Váchová

Váchová Lucie

Jack Ingram

Ingram Jack