Zari

Komentáře uživatele warflyer

warflyer

warflyer zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 15
Bourneův odkaz (The Bourne Legacy)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 13.8.2012
To snad ne ...
Jsem jeden z těch, co po   informaci o odmítnutí   nabídky Greengasse a Damona   na další pokračování   "Bourna" prohlásil,   že se na čtvrtý díl   nepodívá ani koutkem oka,   jelikož jsem velký fanda   této pro mne bohužel zatím   jen "trilogie".   Nicméně nedalo mi to a   vzhledem k tomu, že tam role   Jasona je jen okrajově   zmíněna a jedná se o jiný   program Outcom a agenta Aarona   Crosse, na film jsem šel.
Vážení přátelé, to   jsem neměl dělat. Začátek   jsem akceptoval s vizí, že   se něco začne dít, jak bylo   u předchozích dílů zvykem.   Místo toho nastoupily   bezduché hrozně tajné   dialogy, které měly asi u   diváka nabudit dojem   záhadnosti…? Místo toho   nastoupila nuda, za kterou   nemohl Jeremy Renner ani nikdo   jiný z herců. Pár   ucházejících pasáží by   se našlo, ale můj celkový   dojem z filmu to nenapravilo.   Pasáž s bezpilotním   letadlem, s agenty z domu   vědkyně, honička po   střechách v Manile, honička   na motorkách a pár   ojedinělých zákroků   Jeremyho.
Osobně jsem   ze snímku velice zklamán, a   z mého pohledu kvalitativně   poškozuje celou sérii   Bourne. Rukopis Greengrasse je   zásadní, stačí kouknout na   Green Zone. Mělo se to   jmenovat jinak. Dávám 3*.
Tajně doufám, že   Greengrass a Damon napraví v   dalším díle toto   zklamání. Hned tento týden   si pustím celou trilogii v   kuse, abych na tento zážitek   zapomněl.
Croodsovi (The Croods)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.11.2013
Luxusní zábava
Spojení Doby ledové, jak   již někdo napsal Avatara.   Vtip, akce, doporučuji dětem   i dospělým. Tohle musíte   vidět. Pobavíte se.
Dítě číslo 44 (Child 44)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.8.2015
překvapilo
Jednoznačně osobně pro mě   zrovna případ, kdy nemám   dát na recenze. Dost silných   momentů. U mě dobrý.
Hurikán (Hurricane)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.11.2018
Zklamání
Nedosahuje ani Tmavomodrého   světa od Svěráka. Když   pominu, že je to velmi   podobné dějově. Nedosahuje   ani na kvalitu dokumentu o   Spitfire - na dokument až   neuvěřitelně působivé.
Kapitán Phillips (Captain Phillips)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.5.2014
Greengrass
A je tu další pecka ze   série tohoto režiséra s   nezaměnitelným rukopisem.   Kdo viděl Bourna, Zónu musel   zase zatleskat. Paule díky,   čekám na další tvůj   snímek.
Pacific Rim - Útok na Zemi (Pacific Rim)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.11.2013
To šlo
Ano ano, tomuhle říkám   Godzillovsko Transformerový   akční film. Nezklame   fanoušky výše jmenovaných   žánrů. To vše na   katastrofickém základu.
Po zániku Země (After Earth)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.11.2013
Slabé
Film mě nenadchl, nedokáži   ho doporučit jelikož to byla   nuda. Čekal jsem nějakou   výpravu, napětí, boje ...   jsem zklamán. Asi šlo jen o   to, uvést syna do   šoubyznysu.
Pomsta mrtvého muže (Dead Man Down)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.10.2013
Slušné
Jak zde někdo poukázal, že   Colin byl zabiják ...   dotyčný nepochopil vůbec   jeho roli. Zabijákem nebyl.   Jen mstil svoji rodinu.   Nevšiml jsem si, že by   zabíjel lidi bezdůvodně   kteří s vraždou jeho rodiny   neměli nic společného.   Natož Noomi nebo jeho   přítele z gangu který v tom   neměl prsty. Scénář v   pohodě, žádné složitosti.   Pěkné.
San Andreas
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.8.2015
Dobrý
Napětí, akce, bylo tam snad   všechno. Bavili jsme se,   večerní oddechovka. Efekty,   chyběla snad už jen ponorka   v rukách Dwayna.
Společnost hrdinů (Company of Heroes)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 12.10.2013
Slabota
Fanouškům válečných   filmů nedoporučuji. Budete   opravdu zklamaní. Sice tam   hraje Tom, ale to na   absolutní ztrátě napětí v   průběhu celého filmu nic   nemění. Stopáž asi 96   minut by se vešla do   třiceti, z děje jsem začal   být nervózní jelikož už   jsem dopředu tušil co se   stane.
Turbo
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.11.2013
Dobré
Počáteční cílené   pátrání po nějaké vtipné   chvilce mě začalo otravovat.   Zábavnost balancovala na   hranici s rozpačitostí.   Dobrá zábava začla až po   příhodě s nitrátem. Chápu   nějak ten příběh začít   musel. Po letošní premiéře   Padoucha 2 a Croodsovi opravdu   Turbo na špičku nepatří.
Ve jménu vlasti (Homeland)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.2.2013
Luxus
Jeden z nejlepších seriálů   co jsem kdy viděl. Neumím od   sebe zatím obě série   oddělit ani odděleně   hodnotit. Jediné co mohu   zatím říci? Ať ten cca   půl rok uteče a začne   třetí série.... už je to   zde, dva díly třetí série   už jsou za námi a pomalu se   nám to rozjíždí.
Vlk z Wall Street (The Wolf of Wall Street)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.6.2014
Tak nevim
Asi po hodině jsme to   vypnuli. Pořád dokola jen   drogy, šukání a prachy.   Tři hodiny fakt ne. Kapr   super, nezklamal, je dobrej   prostě.
Vše je ztraceno (All Is Lost)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.5.2014
Smolař
No, tolik smůly, sakra to mě   fakt nudilo. Robert fajn,   fandil jsem mu, ale co je moc   to je moc. Pak už vás jen ze   zvědavosti zajímá jak to   tedy dopadne.
Zataženo, občas trakaře 2 (Cloudy with a Chance of Meatballs 2)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.10.2013
Jde to
Nečekal jsem zázraky, pár   dobrých gagů. Dobré.   Jednička byla lepší.   Padouchovi 2 se to zdaleka   nevyrovná.