reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Cikáni

Žánr:
Rok:
1921
Premiéra v ČR:
7.4.1922
„Benátský gondoliér se vydá po stopách unesené dívky do Čech. Toulá se s cikánskou tlupou a ujme se malého nalezence, který je synem hledané dívky a zrádného hraběte.“

Celkové hodnocení filmu Cikáni

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.8.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.9.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.9.2008
Radek.Hanuš
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.4.2012
gottlieb
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.10.2014
ilcikb
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.6.2011
Véča
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.8.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10792minih10792Krev a písek (1989) 
Sangre y arena n
minih43615minih43615Božský Evan (2007) 
Evan Almighty n
minih30086minih30086Pravá Amerika (1987) 
Tiszta Amerika n
minih54373minih54373Cry 'Havoc' (1943) 
Cry 'Havoc' n
minih18062minih18062Rozina sebranec (1945) 
n
minih50394minih50394Tichý muž (1952) 
The Quiet Man n
minih66235minih66235Ďábel (2010) 
The Devil n
minih27301minih27301Brigadoon (1954) 
Brigadoon n
minih4172minih4172Bitva v Ardenách (1965) 
Battle of the Bulge n
minih39696minih39696Střelci (2002) 
Shooters n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.1 %
6   - argenson
7   - clara.bow
7   - rosta12
10 - Radek.Hanu
6   - gottlieb
9   - ilcikb
9   - Véča
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139603
Osobností: 599608
Fotografií: 517421
Plakátů: 250467
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.799/0.779