reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Chyťte ho!

Další název:
Lupič nešika
Rok:
1924
Premiéra v ČR:
1.1.1925
„Bohémský sochař je považován za člena lupičské bandy. Film měl podtitul Lupič nešika“

Celkové hodnocení filmu Chyťte ho!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68% (5 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.7.2008
Angelo.Ferrari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.1.2006
Romca75
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.12.2007
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.11.2007
Dr.Karas
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.2.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2728minih2728Akumulátor I. (1994) 
n
minih22452minih22452Vetřelci (1986) 
Aliens n
minih11315minih11315Leon (1994) 
Léon n
minih24025minih24025Znásilnění (1988) 
The Accused n
minih8502minih8502Horečka sobotní noci (1977) 
Saturday Night Fever n
minih47994minih47994Imigranti (2009) 
Crossing Over n
minih53755minih53755Hvězdná brána: Hluboký vesmír (2009) [TV seriál] 
Stargate Universe n
minih36325minih36325Dobrodružství (1960) 
L' Avventura n
minih28272minih28272Matrix Reloaded (2003) 
The Matrix Reloaded n
minih18291minih18291Řeka čaruje (1945) 
Řeka čaruje n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68 %
6   - nick4
6   - Angelo.Fer
6   - Romca75
6   - eso
10 - Dr.Karas

TV Program

ČT1 - Konec semestru (1974) [TV insc...

14:45 - 15:45

35 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Bedekr

15:05 - 15:35

15 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoce naruby (2004)

15:20 - 17:20

0 minut již uběhlo
120 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

14:50 - 17:00

30 minut již uběhlo
100 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599412
Fotografií: 517159
Plakátů: 250321
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.326/0.306