reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 17.1.2017 a svátek má Drahoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Cesta pustým lesem

Žánr:
Rok:
1997
Délka:
87 minut
Premiéra v ČR:
9.10.1997
„O lidských touhách, špatných vlastnostech a osudovém míjení. Černobíle a pěkně pomalu.“

Celkové hodnocení filmu Cesta pustým lesem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.8.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.3.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.4.2011
Saara77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.12.2005
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.6.2016
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.2.2010
kmara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.3.2011
bukaj009
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.3.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih37096minih37096Country of My Skull (2003) 
Country of My Skull n
minih31792minih31792Bílý medvědí král (1991) 
Kvitebjorn Kong Valemon n
minih57585minih57585Co takhle zaplavat si (2006) 
The Big Bad Swim n
minih8418minih8418Holka na zabití (1975) 
n
minih60499minih60499Přijď brzy ráno (2006) 
Come Early Morning n
minih40572minih40572Madagaskar 2: Útěk do Afriky (2008) 
Madagascar: Escape 2 Africa n
minih19792minih19792Strom snů (1994) 
The War n
minih47586minih47586Helicops (1998) [TV seriál] 
HeliCops - Einsatz über Berlin n
minih75485minih75485Vezmi mě znovu domů (1994) [TV film] 
Take Me Home Again n
minih18035minih18035Rozbité zrcadlo (1980) 
The Mirror Crack'd n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.5 %
5   - curil
7   - Kuvik
7   - satyr
10 - Saara77
8   - Milicent
8   - rosta12
6   - kmara
7   - bukaj009
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140471
Osobností: 602419
Fotografií: 520489
Plakátů: 252080
Obsahů a biografií: 129529

Poslední komentáře

Specialisté (2017) [TV seriál]

Nuda jako vždy

Specialisté
Bohužel podání seriálu je   ubohé, nudné a výkon herců   nepřesvědčivý. Ale tak to   poslední dobou bývá v   produkci TV Nova. Takže   vlastně ani žádné   zklamání. Další   díl...děkuji nechci.

Autor: Duen | Hodnocení: 1 / 10

Théo a Hugo (2016) [DCP]

Théo a Hugo
Syrový příběh o vztahu   gayů, o zodpovědnosti a   řešení daných problémů.   Francouzští tvůrci se s   tím nikdy nemazlili a tak   nám hned na více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Prokletý ostrov (2010)

Prokletý ostrov
DiCapria mám celkem rád.   Zdá se mi, že nemá špatné   role. Bohužel tady už   člověk neví co je   skutečnost a co sen. Moc   překombinované.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 7 / 10

The Exorcist (2016)

The Exorcist
Televizní seriál o   vymítání ďábla už svým   názvem, motivem a desingem   předznamenává spojitost s   dnes již klasickým a po   obsahu na svou více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Mámy na pařbě (2014)

Mámy na pařbě
Příběh pojednávající   myšlenky jedné matky   vedoucí ke komediální   podívané. Jenomže tomu   nějak chybí jiskra. Místy   je to ukecané až více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.249/1.22