reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 11.12.2016 a svátek má Dana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Cesta pustým lesem

Žánr:
Rok:
1997
Délka:
87 minut
Premiéra v ČR:
9.10.1997
„O lidských touhách, špatných vlastnostech a osudovém míjení. Černobíle a pěkně pomalu.“

Celkové hodnocení filmu Cesta pustým lesem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.8.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.3.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.4.2011
Saara77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.12.2005
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.6.2016
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.2.2010
kmara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.3.2011
bukaj009
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.3.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih50164minih50164Boris I. (1985) 
Boris I n
minih34016minih34016Planeta pokladů (2002) 
Treasure Planet n
minih12123minih12123Maškaráda (1988) 
Masquerade n
minih43589minih43589Pomsta šprtů II - Šprti v ráji (1987) 
Revenge of the Nerds II: Nerds in Paradise n
minih31625minih31625Čas násilí (1988) 
Vreme na nasilie n
minih46741minih46741Sedmero krkavců (1967) [TV inscenace] 
n
minih27808minih27808Zakázaná touha (1998) 
The Proposition n
minih42499minih42499Inspektor Gadget, případ létajícího draka (2005) 
NSPECTOR GADGET’S BIGGEST CAPER EVER n
minih7322minih7322Elitní jednotky (1990) 
n
minih49819minih49819Černá hodinka s Ljubou Skořepovou (1993) [TV film] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.5 %
5   - curil
7   - Kuvik
7   - satyr
10 - Saara77
8   - Milicent
8   - rosta12
6   - kmara
7   - bukaj009

TV Program

ČT1 - Nevěsta (1985/1) [TV inscenace...

08:45 - 09:45

39 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - Hledání ztraceného času: Děti ...

09:15 - 09:35

9 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Víkend (2005) [TV pořad]

09:15 - 10:15

9 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Prima - Prima ZOOM Svět

09:15 - 09:45

9 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139670
Osobností: 599832
Fotografií: 517585
Plakátů: 250526
Obsahů a biografií: 128961

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Několik dobrých vtipů a   hlášek neschová to, že   film je celkem nudný a ten   humor je vlastně z těch   všech Kameňáků   vyrecyklovanej i více >

Autor: FLA | Hodnocení: 3 / 10

Star Trek: Do neznáma (2016)

Star Trek: Do neznáma
Nejsem fanda ST, ale vydal   jsem se v roce 2013 Do temnoty   a teď Do neznáma, protože   se mi film minulý celkom   páčil. Příběh je a bude   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
The Theory of Everything   hodnotím jako velmi povedený   kousek. Redmayne nám herecky   krásně roste a s rolí se   popral dost zdařile. Ještě více >

Autor: lucymat | Hodnocení: 8 / 10

Bakaláři navíc (1981) [TV inscen...

Bakaláři navíc
Povídka ´Fotbalová   odysea´

Když je někdo   televizní maniak, není divu,   že mu uniká život pod   rukama, tudíž ani neví, co   se děje v více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Vrchní, prchni! (1980)

Vrchní, prchni!
Dalibor Vrána, kterého si   hosté pletou s vrchním,   přijde s nápadem, jak   vydělat peníze, jezdí po   restauracích a hosty   kasíruje. Doma více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.626/0.599