reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Čas slunce a růží

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.6.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.4.2010
tomas.sulc.754
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.7.2014
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.7.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.6.2010
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.7.2016
trampnet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.8.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih6971minih6971Dům na Ořechovce (1959) 
n
minih18821minih18821Sicilský klan (1969) 
Le Clan des Siciliens n
minih7225minih7225E.T. - Mimozemšťan (1982) 
E.T. The Extra-Terrestrial n
minih27701minih27701Psí život (1995) 
Fluke n
minih9117minih9117Indický šátek (1963) 
Das indische Tuch n
minih83300minih83300Můj vysvlečenej deník (2012) [2k digital] 
Můj vysvlečenej deník n
minih43632minih43632Ženatý se závazky (1987) [TV seriál] 
Married with Children n
minih26792minih26792Sedmý kontinent (1966) 
Sedmi kontinent / Siedmy kontinent n
minih24704minih24704Stud (1967) 
n
minih63050minih63050Válka samurajů (1979) 
Sanada Yukimura no bouryaku n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.7 %
10 - argenson
7   - jarda53
4   - tomas.sulc
9   - oulisna
7   - rosta12
6   - ASPHALT
10 - trampnet

TV Program

ČT1 - Postřehy odjinud (1993) [TV cy...

12:50 - 13:00

2 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Stalingrad: Za Volhou není zem...

12:10 - 13:00

42 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Rady ptáka Loskutáka (2001) [T...

12:35 - 13:35

17 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Prima - Big Ben (1996) [TV seriál]

12:45 - 14:50

7 minut již uběhlo
118 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599403
Fotografií: 517141
Plakátů: 250312
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.478/0.455