reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Čapkovy povídky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.9.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.1.2009
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.10.2007
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.7.2009
yuyka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.3.2009
pan_opicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.11.2007
smudilinka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49087minih49087Chceš mě, chci tě (2009) 
The Ugly Truth n
minih48427minih48427Milk (2008) 
Milk n
minih70338minih70338Můj příliš hříšný život (1985) [TV film] 
My Wicked, Wicked Ways... The Legend of Errol Flynn n
minih46932minih46932Legenda Sleepy Hollow (1999) [TV film] 
The Legend of Sleepy Hollow n
minih3990minih3990Big Man VI. - 395 dolarů za unci (1988) [TV film] 
Big Man: 395 dollari l'oncia n
minih39046minih39046Kolekce Toma a Jerryho 6 (2004) 
Tom and Jerrys classic collection NS No.6 n
minih12584minih12584Místo nahoře (1958) 
Room an the Top n
minih71441minih71441Za modrým nebem (2010) 
Himlen är oskyldigt blå n
minih62795minih62795Nepatrné lži (2008) [TV film] 
Kleine Lüge für die Liebe n
minih2915minih2915Americký sen (2005) 
Sueño n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
7   - R.RICKIE
7   - rosta12
9   - gyzmo
7   - tvo
6   - yuyka
3   - pan_opicka
10 - smudilinka
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599614
Fotografií: 517432
Plakátů: 250468
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.324/0.304