reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Buffalo Bill

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 84.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.3.2013
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.1.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.4.2009
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.12.2012
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.3.2010
BinLADIN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.6.2010
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.2.2010
milo1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.5.2010
boudaj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.1.2009
helzapopin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.10.2008
Helen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.10.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih59585minih59585Legenda o ztraceném (1957) 
Legend of the Lost n
minih7535minih7535Fandango (1985) 
Fandango n
minih19029minih19029Sleepwalkers (1992) 
Sleepwalkers n
minih28466minih28466Pan Tadeáš (1999) 
Pan Tadeusz n
minih20372minih20372Švéd (1994) 
Men of War n
minih2363minih23632x2 v posteli s nebesy (1964) 
n
minih27722minih27722Galaxy Quest (1999) 
Galaxy Quest n
minih26487minih26487Kouřové signály (1998) 
Smoke Signals n
minih63304minih63304Snil jsem o Africe (2009) 
Un cargo pour l'Afrique n
minih20219minih20219Šišouni v New Yorku (1993) 
Coneheads n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

84.5 %
10 - curil
9   - clara.bow
9   - pataamat
8   - Frolíček
7   - Kuvik
9   - BinLADIN
6   - MaKy92z
10 - milo1
9   - boudaj
8   - helzapopin
8   - Helen
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139582
Osobností: 599560
Fotografií: 517310
Plakátů: 250398
Obsahů a biografií: 128915

Poslední komentáře

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.434/0.413