Zari
ohodnotit

Bravo Girls: Opět v akci

Bring It On Again

Další název:
Holky opět v akci; Kočky opäť v akcii (SK)
Žánr:
Rok:
2004
Délka:
86 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Bravo Girls: Opět v akci
Na kalifornské univerzitě, jako ostatně na všech univerzitách, působí tým roztleskávaček, a to velice úspěšných. Již sedmkrát vyhrály celonárodní soutěž. Každá dívka se snaží dostat do tohoto družstva a nejinak i nová studentka Whittier Smithová. Tým vede Tina Hammersmithová. Teri si vybere Whittier do družstva společně s její kamarádkou Monikou. Podle barvy dresů jsou děvčata známé jako Sršni.

Na začátku studijního roku děkan Sebastian při uvítacím projevu oznámí, že kvůli napjatému rozpočtu se ruší veškěré mimoškolské aktivity s vyjímkou fotbalového družstva a Tininých roztleskávaček. Whittier se seznámí s DJ Derekem a zároveň jí Tina oznámí, že by se mohla stát hlavní roztleskávačkou, ale také jí oznámí, že by se neměla dál kamarádit s Monikou, která podle jejího názoru není pro ni dost dobrá. Nelíbí se jí také její vztah s Derekem a chce, aby se Whittier stýkala jenom se členy fotbalového družstva. Whittier se věčné komandování nezdá a společně s Monikou se rozhodnou založit nový tým roztleskávaček Renegáti, do kterého získají studentky, kterým byly zrušené kroužky.

Pustí se do tvrdého tréninku a požádájí DJ Dereka, aby jim připravil hudební doprovod. Tina však Whittier řekne, že univerzitu může reprezentovat jenom jeden tým. Proto Whittier navrhne děkanovi, aby o tom rozhodli sami studenti.


Autor: curil

Popis / Obsah / Info k filmu Bravo Girls: Opět v akci
A teď jsou HOLKY OPĚT V AKCI! v zábavném a okouzlujícím pokračování velmi úspěšného prvního dílu HOLKY, do toho! Žhavější, akčnější, napínavější! Škole je opět vzhůru nohama, když se nový tým holek rozhodne vyhrát v soutěži roztleskávaček. Mladé a žhavé herecké obsazení vycházejících hvězdiček povznáší tento film nabitý humorem a vtipnými scénami nad úroveň standartní komedie.
DVD Express


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Vražedné šifry: San Francisco

23:10 - 23:55

14 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

ČT2 - Návrat Casanovy

22:25 - 00:00

59 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Vegas

23:10 - 00:05

14 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Prima - Honeymoon - líbánky k nepřežit...

22:40 - 23:30

44 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Reklama