Bravo Girls: Opět v akci (2004)

Bravo Girls: Opět v akci (Bring It On Again)
70 %
 
 

Bring It On Again

Další název: Holky opět v akci; Kočky opäť v akcii (SK)

    Žánr: komedie
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 86 min.
Na kalifornské univerzitě, jako ostatně na všech univerzitách, působí tým roztleskávaček, a to velice úspěšných. Již sedmkrát vyhrály celonárodní soutěž. Každá dívka se snaží dostat do tohoto družstva a nejinak i nová studentka Whittier Smithová. Tým vede Tina Hammersmithová. Teri si vybere Whittier do družstva společně s její kamarádkou Monikou. Podle barvy dresů jsou děvčata známé jako Sršni.

Na začátku studijního roku děkan Sebastian při uvítacím projevu oznámí, že kvůli napjatému rozpočtu se ruší veškěré mimoškolské aktivity s vyjímkou fotbalového družstva a Tininých roztleskávaček. Whittier se seznámí s DJ Derekem a zároveň jí Tina oznámí, že by se mohla stát hlavní roztleskávačkou, ale také jí oznámí, že by se neměla dál kamarádit s Monikou, která podle jejího názoru není pro ni dost dobrá. Nelíbí se jí také její vztah s Derekem a chce, aby se Whittier stýkala jenom se členy fotbalového družstva. Whittier se věčné komandování nezdá a společně s Monikou se rozhodnou založit nový tým roztleskávaček Renegáti, do kterého získají studentky, kterým byly zrušené kroužky.

Pustí se do tvrdého tréninku a požádájí DJ Dereka, aby jim připravil hudební doprovod. Tina však Whittier řekne, že univerzitu může reprezentovat jenom jeden tým. Proto Whittier navrhne děkanovi, aby o tom rozhodli sami studenti.  Autor: curil

režie:
Damon Santostefano
 
 
hraje:
Kevin Cooney (Dean Sebastian), Bree Turner (Tina Hammersmith), Anne Judson-Yager (Whittier Smith), Faune Chambers Watkins (Monica Jones), Bryce Johnson (Greg), Richard Lee Jackson (Derek), Bethany Joy Lenz (Marni Potts), Holly Towne (Janice), Dennis Hemphill (Francis), Felicia Day (Penelope), Katherine Bailess (Colleen Lipman), Joshua Gomez (Sammy Stinger), Kelly Stables (Tiny Blonde), Brian Patrick Wade, Darren Geare, Michelle Alexandria (studentka), Geoff Stults (fotbalový hráč)
 
 
námět:
Claudia Grazioso
 
 
scénář:
Claudia Grazioso, Brian Gunn, Mark Gunn
 
 
kamera:
Richard Crudo
 
 
hudba:
Paul Haslinger
 
 
kostýmy:
Kristin M. Burke
 
 
střih:
Tony Lombardo
 
 
zvuk:
Jonathan Miller (supervize)
 
 
produkce:
Marc Abraham, Thomas A. Bliss, Kelli Konop
 
 
zpěv:
Pat Benatar ("Hit Me With Your Best Shot")
 
 
choreografie:
Tony Gonzales
 
 
koordinátor kaskadérů:
Gary J. Wayton
 
 
výprava:
Jonathan A. Carlson
 
 
výkonný producent:
Armyan Bernstein
 
 
kaskadér:
Heidi Moneymaker
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.