Zari
ohodnotit

Bratři Solomonovi

The Brothers Solomon

Další název:
Bratia Solomonovci (SK)
Žánr:
Rok:
2007
Délka:
89 minut
„Dva nesmělí bratři mají před sebou téměř nesplnitelný úkol - pořídit umírajícímu otci prvního vnoučka.“
Popis / Obsah / Info k filmu Bratři Solomonovi
Dean a John Solomonovi jsou velmi svérázní bratři. Oba mají doktorát z filozofie, ale společensky jsou absolutně neschopní. Může za to jejich ovdovělý otec, který je od jejich deseti let vychovával a učil v polních podmínkách odlehlé základny na Severním pólu. Projevuje se to především naprostou neschopností navázat vztah se ženami. Kupodivu jim to příliš nevadí. Mají jeden druhého, filmy z místní půjčovny a zajímavou práci. Jednoho dne jim však otec zavolá z nemocnice, že má špatné zprávy, a než k němu stihnou dojet, upadne do kómatu. Od lékaře se dozvědí, že to jediné, čeho jejich otec lituje a čeho by se ještě chtěl dožít, je vnouček. John a Dean se rozhodnou splnit otci přání a pustí se do zběsilého hledání. Není to snadné, protože vlastně ani netuší, jak se ženami mluvit, a všechny jejich pokusy o seznámení vždy skončí trapasem. Nakonec najdou přes inzerát sympatickou hudebnici Janine, která je bez peněz a je ochotná za dvanáct tisíc dolarů porodit po umělém oplodnění jejich dítě. Otázkou je, jak se k tomu postaví její svérázný a žárlivý přítel James. Taky je tu sousedka Tara, která studuje na zdravotní sestru, a protože potřebuje praxi, souhlasí, že jim pomůže hlídat otce. Jenže má zájem opravdu jen o praxi a nikoli o Johna, jehož podivné chování ji poněkud děsí. Věčně pozitivně naladění bratři se soustředí na miminko, a i když Janine otěhotní, ještě to zdaleka není konec starostí a překvapení.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Bratři Solomonovi
Možno by im pomohla náhradná matka a umelé oplodnenie. Bratia Dean a John vyrastali na vzdialenej stanici v Arktíde, nevedia nadväzovať vzťahy a netušia, čo je romantická láska. Keď zistia, že ich umierajúci otec má jediné želanie-vnúča, sexuálne nemotorné nemehlá stoja pred vážným problémom. Kde hladať matku dieťaťa?


Autor: pataamat

Popis / Obsah / Info k filmu Bratři Solomonovi
Dva bratři (Will Arnett a Will Forte) jsou naprostí břídilové vychovaní svým otcem na Antarktidě. Jejich otec upadne do komatu a oni se rozhodnou, aby otcův stav zlepšili, že budou mít dítě. Samozřejmě z toho vzniknou velké komplikace, ale nakonec vše dobře dopadne a oni budou mít dítě.


Autor: dad11

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Maigret a přístav v mlze (1996...

23:35 - 01:05

70 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Pluk mizerů

00:45 - 01:45

0 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

NOVA - Equalizer (2014) [2k digital]

22:40 - 01:15

125 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

23:55 - 01:00

50 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Reklama