reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 16.1.2017 a svátek má Ctirad. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Brány noci

Les portes de la nuit

Žánr:
Země:
Rok:
1947
Délka:
120 minut
„Ulicemi noční Paříže prochází Osud a přináší lásku, smrt i rozhřešení. Příběh z poválečné Paříže.“

Celkové hodnocení filmu Brány noci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 85% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.7.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.3.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.3.2014
tomas.sulc.754
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.6.2014
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.11.2011
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46022minih46022O vodníku Česílkovi (1968) [TV seriál] 
O vodníku Česílkovi n
minih106976minih106976Kouzelný svět Karla Zemana (1962) 
Kouzelný svět Karla Zemana n
minih29458minih29458V Číně jedí psy (1999) 
I Kina spiser de hunde n
minih72207minih72207Mexický kartel (2008) 
Sólo quiero caminar n
minih60998minih60998Nebojte se tmy (2010) 
Don't Be Afraid of the Dark n
minih6916minih6916Drž si šátek, Tatjano (1993) 
Pidä huivista kiinni, Taťjana n
minih44549minih44549Tenká modrá linie (1995) [TV seriál] 
The Thin Blue Line n
minih25076minih25076Ona to musí mít (1986) 
She's Gotta Have It n
minih58952minih58952Angus & Cheryl - Kluci proti holkám 1 (2009) [DVD] 
Angus & Cheryl n
minih60326minih60326Zázračná planeta I. + II. (2004) [TV seriál] 
Miracle planet I. + II. n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

85 %
10 - curil
7   - Kuvik
9   - melakara
7   - tomas.sulc
9   - Johnny1
9   - karesm

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

10 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

ČT2 - Příběhy předmětů

18:55 - 19:25

15 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

45 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

15 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140464
Osobností: 602400
Fotografií: 520466
Plakátů: 252067
Obsahů a biografií: 129527

Poslední komentáře

Star Wars: Episode VIII (2017)

Han Solo

Star Wars: Episode VIII
Docela by mě zajímalo, kde   čeho byla vyplněna rubrika   "hraje", i v tomto díle bude   hrát Han Solo (H. Ford)???

Autor: Vinz.Clortho

Assassin's Creed (2016)

Assassin's Creed
Snímek dle velmi úspěšné   videohry, který vizuálně a   věrností hry vypadá daleko   lépe, než podobný ´Princ z   Persie: Písky času´, avšak   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Bouli (1989) [TV seriál]

Český název: Ledová planeta Země

Bouli
Tenhle zapomenutý   francouzský animovaný   seriál byl u nás vysílán   na začátku 90. let na ČST   (buď v Magionu nebo v   Kuřátkách, nejsem si více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Marťan (2015/1)

Matt zase potřebuje zachránit.

Marťan
Vážně? Proc ho rovnou   neprejmenovali na Rayna. OK   film trpí mnoha problémy a   to i jistou nelogičnosti,   např.: neověřování   informací, více >

Autor: Itsfullofnames

Hodný dinosaurus (2015) [DCP]

Hodný dinosaurus
hezký příběh, kluka to moc   baví. I mě se líbí proslov   Butche u ohně :-) Typický   příběh o návratu domů kde   se potkaj nejrůznější   kreatury a dobrodružství

Autor: Duri86 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.473/1.445