reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 11.12.2016 a svátek má Dana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Bobby Jones: Odpal génia

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.2% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.7.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.2.2010
decepticon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.8.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.2.2009
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.3.2008
Otek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.11.2009
Mika.l.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
JimCaviezel.1968
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.9.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2378minih2378322 (1969) 
n
minih65272minih65272Babička aneb Jak to bylo doopravdy (2010) [DVD kinodistribuce] 
Babička aneb Jak to bylo doopravdy n
minih13928minih13928Neklidnou hladinou (1962) 
n
minih43516minih43516Hrůzná noc 2 (1988) 
Fright Night Part II n
minih2370minih237030 chlapců pro Sandy (1993) 
30 maschi per Sandy n
minih59063minih59063B.T.K. (2008) 
Bind Torture Kill - B.T.K n
minih26809minih26809Volanie démonov (1967) 
Volanie démonov n
minih16639minih16639Poslední vlna (1977) 
The Last Wave n
minih45090minih45090Battlestar Galactica: Břitva (2007) [TV film] 
Battlestar Galactica: Razor n
minih24565minih24565Srdce na kolejích (1937) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.2 %
7   - curil
5   - Kuvik
7   - satyr
7   - decepticon
7   - rosta12
7   - Raptor150
7   - Otek
8   - Mika.l.
10 - JimCavieze

TV Program

ČT1 - Nevěsta (1985/1) [TV inscenace...

08:45 - 09:45

47 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Hledání ztraceného času: Děti ...

09:15 - 09:35

17 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Víkend (2005) [TV pořad]

09:15 - 10:15

17 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Prima - Prima ZOOM Svět

09:15 - 09:45

17 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139670
Osobností: 599832
Fotografií: 517585
Plakátů: 250526
Obsahů a biografií: 128961

Poslední komentáře

Tenkrát v Americe (1984)

Tenkrát v Americe
Bohužel poslední dílo   tohoto mistrovského   režiséra,i když mě osobně   tento snímek nechytil tak   jako jeho westerny i přesto   skvělá více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Několik dobrých vtipů a   hlášek neschová to, že   film je celkem nudný a ten   humor je vlastně z těch   všech Kameňáků   vyrecyklovanej i více >

Autor: FLA | Hodnocení: 3 / 10

Star Trek: Do neznáma (2016)

Star Trek: Do neznáma
Nejsem fanda ST, ale vydal   jsem se v roce 2013 Do temnoty   a teď Do neznáma, protože   se mi film minulý celkom   páčil. Příběh je a bude   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
The Theory of Everything   hodnotím jako velmi povedený   kousek. Redmayne nám herecky   krásně roste a s rolí se   popral dost zdařile. Ještě více >

Autor: lucymat | Hodnocení: 8 / 10

Bakaláři navíc (1981) [TV inscen...

Bakaláři navíc
Povídka ´Fotbalová   odysea´

Když je někdo   televizní maniak, není divu,   že mu uniká život pod   rukama, tudíž ani neví, co   se děje v více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.617/0.591