reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Bezstarostný Kelly

Reckless Kelly

Žánr:
Rok:
1993
Délka:
77 minut
„Australský bankovní lupič najde slávu a bohatství jako hollywoodská hvězda.“

Celkové hodnocení filmu Bezstarostný Kelly

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.10.2013
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.2.2010
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.2.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.9.2010
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.4.2013
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.8.2016
kvaca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.6.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih31093minih31093Tři cizinky v Římě (1958) 
Tre straniere a Roma n
minih55561minih55561Hoši z County Clare (2003) 
The Boys from County Clare n
minih44954minih44954Tirante el Blanco (2006) 
Tirante el Blanco n
minih17960minih17960Rok Draka (1985) 
Year Of The Dragon n
minih19643minih19643Stav milosti (1990) 
State of Grace n
minih90011minih90011DO-RE-MI (1998) [TV pořad] 
DO-RE-MI n
minih50025minih50025Odpočívadlo 2: Neohlížej se (2008) [Video] 
Rest Stop: Don't Look Back n
minih6029minih6029Den poté (1983) [TV film] 
The Day After n
minih22602minih22602Vládcové vesmíru (1987) 
Masters of the Universe n
minih41769minih41769Chobotnice X (2001) [TV film] 
La Piovra X n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.4 %
5   - curil
5   - Kuvik
4   - catamount
5   - satyr
3   - Petak69
4   - MysteryIll
10 - kvaca
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139602
Osobností: 599605
Fotografií: 517409
Plakátů: 250443
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zlo nikdy nespí (2016)

co to je?

Zlo nikdy nespí
všechno takové umělé,   nepřirozené, pomalé...až   by z toho člověk usnul,   kdyby ho občas neprobralo   nějaké to zadunění,   prásknutí více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.54/1.52