Duben
ohodnotit

Beckett

Žánr:
Rok:
2021
Délka:
110 minut
„Přežití leží uvnitř.“

Obsah filmu Beckett

 
Po tragické dopravní nehodě v Řecku se americký turista ocitne uprostřed nebezpečného politického spiknutí. A aby si zachránil život, musí se dát na útěk.

Netflix

 
Související odkaz
 
RECENZE: Tuctový a mdlý thriller Beckett se může chlubit jen hudbou

Dovolená v Řecku, co se promění v boj o přežití. Nový thriller Beckett, který uvádí Netflix, je plný paranoie, spiknutí a akce. Papírově by byl pro plátno jak vyšitý, realita je však úplně jinde. číst dál

Hodnocení: 40 %

 
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MildaX
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.11.2021
Dokud hlavní hrdina utíká a není moc jasné   proč a co se děje, tak to bylo zajímavé a   bavilo mě to, ale jakmile se z toho stalo   celospolečenské spiknutí většího rozsahu tak   to sklouzlo do klišé, zmizela srozumitelnost i   motivace Becketta a hvězdy jdou dolů. Škoda.
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.9.2021
Nebylo to vůbec špatné, ačkoliv prvních 20   min. je to pruda. Beckett je zprvu reálný, ale   postupně se z něj stává menší Rambo, skok z   velké výšky, skvělá sebeobrana proti   vyškoleným zabijákům, hodně zranění a to   trošku film shazuje také. Jinak zajímavé   téma, lokace a chvílemi je film takový jiný,   což je zas zajímavé. Asi i tím kde se   odehrává a co se děje na pozadí.
PROCESOR
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.8.2021
PROCESOR!
Mam rád přírodu a naháněčky v ní. Tady je   to celkem hezky rozjetý, a i srozumitelně   vysvětlený, proč po něm jdou. Celkem jsem byl   na vážkách, kolik tomu prdnout hvězdiček, ale   ty se dají korigovat, takže na pohodu. Určitě   lepší průměr přátelé.


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190575
Osobností: 697870
Fotografií: 764026
Plakátů: 376658
Obsahů a biografií: 178301

Poslední komentáře

Útěk do bezpečí (1955)

Útěk do bezpečí
Průměrná westernová   podívaná s né moc   výrazným hereckým   obsazením,na začátku   krátká přestřelka a potom   už nijak zvlášť záživná   podívaná.

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Konec rozkvětu (1972)

Konec rozkvětu
Povedená gangsterka v čele s   L.Marvinem .který má dostat   peníze s gangstera který   prodává jak drogy tak holky   a když odmítne L.Marvin si   to s ním vyřídí po svém.

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Neviditelné zlo (2024)

Neviditelné zlo
rozpočet - 13 milionů a   nikde to není vidět. Tak to   je vážně ubohý, něco   takovýho vůbec pustit ven

Autor: svitani | Hodnocení: 1 / 10

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratta v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10