reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Balzac a Švadlenka

Xiao cai feng

Další název:
Balzac et la petite tailleuse chinoise
Země:
Rok:
2002
Délka:
106 minut
„Monte Christo, Otec Goriot a Mao Ce Tung - čí převýchova bude úspěšnější?“

Celkové hodnocení filmu Balzac a Švadlenka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.2% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.5.2008
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.1.2010
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.3.2012
Klapka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.10.2007
extremek.cz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.12.2007
HanzRaptor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.12.2007
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.7.2009
Pulletka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.1.2014
SAI
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.10.2007
Mirlub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.12.2007
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.10.2007
PH
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.3.2007
hanik.n
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.9.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih66174minih66174Nákaza (2011) 
Contagion n
minih37411minih374113 muži a 3 nemluvňata (2004) 
My Baby´s Daddy n
minih55751minih55751X-Men: První třída (2011) 
X-Men: First Class n
minih41852minih41852Medvídek (2007) 
Medvídek n
minih27118minih27118Nepolíbená (1999) 
Never Been Kissed n
minih27596minih27596Na první pohled (1999) 
At First Sight n
minih15239minih15239Ovoce stromů rajských jíme (1969) 
Nos Mangeons les fruits des arbres du paradis n
minih33418minih33418Válka policajtů (2001) 
The Parole Officer n
minih3571minih3571Barabáš (1961) 
Barabba n
minih40002minih40002Skrytá identita (2006) 
The Departed n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.2 %
8   - Hugin
6   - Agostino
6   - mat.ilda
7   - Klapka
6   - extremek.c
8   - HanzRaptor
4   - tvo
7   - Pulletka
8   - SAI
5   - Mirlub
3   - valentine
9   - PH
9   - hanik.n

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

24 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Na pomoc životu - Idiopatické ...

19:20 - 19:40

4 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

59 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

29 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139518
Osobností: 599362
Fotografií: 517109
Plakátů: 250291
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.405/0.379