Zari
ohodnotit

Arnoldovy patálie

Hey Arnold! The movie

Žánr:
Rok:
2002
Délka:
76 minut
„Hlavu má podivně placatou, ale plnou nápadů. Dokáže zachránit rodnou čtvrť před zbouráním?“
Popis / Obsah / Info k filmu Arnoldovy patálie
Hrdina z Nickelodeonu s hlavou jako ragbyový míč ovládl filmové plátno a chystá se na vaše obrazovky se zábavným příběhem plným dobrodružství, který potěší celou rodinu! Bezcitný podnikatel má hrozivý plán: srovnat Arnoldovu čtvrt se zemí a postavit obrovské nákupní středisko. Čas ubíhá a všichni volají po zachránci. A tím je právě Arnold. Společně s Helgou, věrnou copatou kamarádkou, která ho tajně miluje, a Geraldem, nejlepším přítelem, Arnold poznává pravý význam pokroku a nachází nové radosti ve staré dobré čtvrti, která se jmenuje "domov".

<BR>oficiální text distributora


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Arnoldovy patálie
Bezohledný podnikatel chce zbourat čtvrť, kde bydlí Arnold s kamarády, a postavit na jejím místě supermarket. Parta přátel se rozhodla najít dokument, který označuje místo za historickou památku a zabránit tak demolici. Jenže musí překonat nejednu překážku.
Devítiletý sirotek Arnold má hlavu placatou jako ragbyový míč a žije s poněkud výstředními prarodiči v chudé a poněkud zanedbané dělnické čtvrti ve stínu velkého nadjezdu. Má však v sousedství spoustu kamarádů a celá komunita žije v překvapivé harmonii a soudržnosti, takže na pohled nevábné místo, plné malých obchůdků a opuštěných pozemků jako stvořených pro hru, působí téměř idylicky. Není tedy divu, že za jeho zachování chtějí všichni bojovat, když se objeví úlisný dravý developer Scheck, který se snaží přesvědčit a poté donutit místní obyvatele, k prodeji jejich domů a pozemků, protože tam chce postavit luxusní nákupní centrum. Nejprve Arnold s kamarádem Geraldem, copatou kamarádkou Helgou a ostatními dětmi zorganizují pouliční párty, aby úsilí o zachování čtvrti získali podporu, jenže vlivný Scheck má radnici i policii na své straně a navíc zbývá pouhých osmačtyřicet hodin, než se čekající buldozery dají do pohybu. To není příliš mnoho času na odvrácení hrozby, ale jak se zdá dost, aby Arnold s kamarády našel způsob, jak nepřítele porazit důvtipem a houževnatostí. Klíčem je dokument prokazující, že čtvrť leží na významném místě a byla vyhlášena historickou památkou. Ten však má ve svém trezoru ukrytý Scheck a získat ho lze jedině rafinovanou loupeží.

TV program


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Komisař Montalbano (1999) [TV ...

23:50 - 01:45

86 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

ČT2 - Souboj titánů

00:50 - 01:45

26 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

00:40 - 01:40

36 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

00:45 - 01:45

31 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Reklama