reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Arnoldovy patálie

Hey Arnold! The movie

Žánr:
Rok:
2002
Délka:
76 minut
„Hlavu má podivně placatou, ale plnou nápadů. Dokáže zachránit rodnou čtvrť před zbouráním?“

Celkové hodnocení filmu Arnoldovy patálie

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.8% (22 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.8.2010
veverka-zrzka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.2.2009
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
10.12.2010
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
kali.4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.3.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.9.2009
Michal.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.1.2008
BlackElvis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.12.2007
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.5.2015
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2008
messerschmitt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.7.2007
yoogurt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.10.2007
ogina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.6.2010
vrub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.12.2007
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
28.10.2008
flawi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.4.2011
Tichoslapek1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.10.2011
felix_prvni
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.5.2009
Ghost99
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.7.2010
TomasekWRC
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.8.2008
LordSet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.7.2009
volejnikova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih105387minih105387Sesláno z nebe (1999) [TV film] 
It Came from the Sky n
minih34034minih34034Velké trable malého města (2000) 
State and Main n
minih23710minih23710Zbožňuju trable (1994) 
I Love Trouble n
minih49973minih49973Muži v říji (2009) 
Muži v říji n
minih53953minih53953Symptom Pandorum (2009) 
Pandorum n
minih13236minih13236Může to potkat i vás (1994) 
It Could Happen to You n
minih35824minih35824Identita (2003) 
Identity n
minih37600minih37600Propast (1982) [TV film] 
Propast n
minih46990minih46990Převtělená (2007) 
Si j'étais toi n
minih34168minih34168Otec na služební cestě (1985) 
Otac na službenom putu n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.8 %
6   - curil
8   - veverka-zr
4   - Prasoid
4   - Agostino
9   - kali.4
6   - satyr
10 - Michal.
7   - BlackElvis
10 - Gremmie
3   - T800
10 - messerschm
9   - yoogurt
6   - ogina
8   - vrub
1   - Kloby
10 - flawi
9   - Tichoslape
6   - felix_prvn
6   - Ghost99
7   - TomasekWRC

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:05 - 15:50

39 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Vorga

15:20 - 16:30

24 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

44 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Neobyčejná láska (1996) [TV fi...

15:35 - 17:30

9 minut již uběhlo
106 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139601
Osobností: 599605
Fotografií: 517409
Plakátů: 250443
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zlo nikdy nespí (2016)

co to je?

Zlo nikdy nespí
všechno takové umělé,   nepřirozené, pomalé...až   by z toho člověk usnul,   kdyby ho občas neprobralo   nějaké to zadunění,   prásknutí více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 6 / 10

Sebevražedný oddíl (2016)

Ujetá šílenost

Sebevražedný oddíl
Nevím kdo co čekal, ale já   moc nečekal. A tak jsem nebyl   zklamán, naopak velmi   pobaven. Ano, je to   šílenost, a toho si cením,   páč více >

Autor: roox | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.668/0.637