reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Arašídová pomazánka

The Peanut Butter Solution

Další název:
Operation beurre de pinottes / Dům plný strachu
Žánr:
Země:
Rok:
1985
Délka:
94 minut

Celkové hodnocení filmu Arašídová pomazánka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.7% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.5.2015
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.2.2008
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.2.2010
luongovae
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.8.2007
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.8.2013
LucyStar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.1.2011
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.11.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2008
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.12.2007
ing
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.3.2015
sumidej
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.12.2013
olala
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.11.2015
Fire02
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.11.2008
Spider-man
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.1.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24692minih24692Šílený kankán (1982) 
Piráti n
minih44056minih44056Zombi Holocaust (1980) 
La Regina dei cannibali n
minih16653minih16653Poslední západ slunce (1961) 
The Last Sunset n
minih29769minih29769Lady a Tramp II - Scampova dobrodružství (2001) 
Lady and Tramp II: Scamp's Adventure n
minih23991minih23991Zmatkář (1995) 
Bushwhacked n
minih32041minih32041Andrea Bocelli - Noc v Toskánsku (1997) [TV koncert] 
Andrea Bocelli / A Night In Tuscany n
minih103708minih103708Jane má schůzku (2003) [TV film] 
See Jane Date n
minih80052minih80052Hasta la Vista! (2011) 
Hasta la Vista! n
minih62354minih62354Sněhová královna (2002) [TV film] 
Snow Queen n
minih83449minih83449Viktor z divočiny (2010) [TV film] 
Victor sauvage n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.7 %
4   - curil
8   - Justik66
6   - Agostino
5   - Kuvik
6   - luongovae
4   - kahi
7   - LucyStar
8   - POMAJZ
3   - T800
4   - karesm
8   - ing
10 - sumidej
10 - olala
10 - Fire02
10 - Spider-man

TV Program

ČT1 - Konec semestru (1974) [TV insc...

14:45 - 15:45

43 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Bedekr

15:05 - 15:35

23 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoce naruby (2004)

15:20 - 17:20

8 minut již uběhlo
112 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

14:50 - 17:00

38 minut již uběhlo
92 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599412
Fotografií: 517159
Plakátů: 250321
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.855/0.83