Zari
ohodnotit

Anatomie

Další název:
Anatomy
Žánr:
Rok:
2000
Délka:
96 minut
„Ani Německo není žádný ráj. I zde žijí lidské zrůdy. A některé schovávají svoji temnotu pod sněhobílými zástěrami elitních chirurgů a lékařů. Franku Potenteovou čeká další běh o život.“
Popis / Obsah / Info k filmu Anatomie
Franka Potente coby mladá nadějná studentka přichází na prestižní univerzitu v Heidelbergu. Ovšem zjištuje, že za úspěchy univerzity jsou jakkésy nekalé praktiky a její zvědavost ji přivádí do ohrožení života. S přibývajícími minuta filmu napětí stoupá a dočkáme se opravdu temné atmasféry (spolek AntiHyppokratů). Franka Potente je nejúspěšnější německá herečka dneška a díky ní zazářil tento horror po celém světě...po dlouhé době to vypadá, že i německý film má svtlé chvíle.


Autor: bouncer

Popis / Obsah / Info k filmu Anatomie
Paule Heningové, ambiciózní studentce medicíny, se konečně podařilo přiblížit se splnění vytouženého přání. Zatímco ostatní německá mládež odjíždí na letní prázdniny na Ibizu a do podobných lokalit, ona raději míří do univerzitního kampusu v Heidelbergu. Na zdejší univerzitě se každý rok konají elitní kurzy anatomie pod velením profesora Grombeka, určené pouze pro vybranou skupinu těch nejlepších mediků z celého Německa. S něčím takovým v životopise se už člověk nemusí bát budoucnosti, je to pozvánka na porcování zlatého telete. A kurzy probíhají v poklidu, ale jen do té doby, než se na pitevním stole objeví tělo Paulina známého Davida, kterého potkala na nádraží. Paula nechce uvěřit, že tento mladík, ač velmi nemocný, mohl skonat tak náhle. Bližší pátrání ji dovede k tajuplnému symbolu tří písmen „A“ - signatuře zakázané, s nacisty svázané, tajné společnosti „Antihippokratů“ - temných doktorů, kteří se ve jménu výzkumu neštítí ani vražd a mučení nevinných obětí.
V napínavém thrilleru z lékařského prostředí se představí Franka Potenteová (alias Lola běžící o život) a Sebastian Blomberg.


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:52

24 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

ČT2 - SP v boulderingu 2024

18:30 - 20:30

54 minut již uběhlo
66 minut zbývá do konce

NOVA - Na lovu (2021) [TV pořad]

18:00 - 19:30

84 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Hlavní zprávy (2020) [TV pořad...

18:55 - 19:40

29 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Reklama