reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 11.12.2016 a svátek má Dana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Americká spojka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.2.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.11.2008
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.5.2008
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.5.2009
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.11.2007
petrph
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007
eimmina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.1.2009
Lucil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.1.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40671minih40671Temný úsvit (2006) 
Rescue Dawn n
minih40085minih40085Leviathan (1989) 
Leviathan n
minih53689minih53689Bacha, kouše! (2009) 
Jennifer's Body n
minih44971minih44971Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (1999) [TV seriál] 
Law & Order: Special Victims Unit n
minih29567minih29567El Niňo (1999) 
El Niňo n
minih43686minih43686Puls (2006) 
Pulse n
minih4952minih4952Carská nevěsta (1965) 
Carskaja nevesta n
minih3320minih3320Atentát v Paříži (1972) 
L'attentat n
minih24881minih24881Návrat sedmi statečných (1966) 
Return of the Seven n
minih4839minih4839Byl jednou jeden policajt (1972) 
Il Etait Une Fois Un Flic… n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
4   - Agostino
6   - Kuvik
7   - rosta12
4   - T800
1   - deatdavid
8   - eso
9   - petrph
7   - eimmina
8   - Lucil

TV Program

ČT1 - Nevěsta (1985/1) [TV inscenace...

08:45 - 09:45

17 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

ČT2 - Československý filmový týdeník...

09:00 - 09:15

2 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Hvězdné tolary (2011) [TV film...

08:00 - 09:15

62 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Film o filmu: Výlet

08:45 - 09:15

17 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139670
Osobností: 599832
Fotografií: 517585
Plakátů: 250526
Obsahů a biografií: 128961

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Několik dobrých vtipů a   hlášek neschová to, že   film je celkem nudný a ten   humor je vlastně z těch   všech Kameňáků   vyrecyklovanej i více >

Autor: FLA | Hodnocení: 3 / 10

Star Trek: Do neznáma (2016)

Star Trek: Do neznáma
Nejsem fanda ST, ale vydal   jsem se v roce 2013 Do temnoty   a teď Do neznáma, protože   se mi film minulý celkom   páčil. Příběh je a bude   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
The Theory of Everything   hodnotím jako velmi povedený   kousek. Redmayne nám herecky   krásně roste a s rolí se   popral dost zdařile. Ještě více >

Autor: lucymat | Hodnocení: 8 / 10

Bakaláři navíc (1981) [TV inscen...

Bakaláři navíc
Povídka ´Fotbalová   odysea´

Když je někdo   televizní maniak, není divu,   že mu uniká život pod   rukama, tudíž ani neví, co   se děje v více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Vrchní, prchni! (1980)

Vrchní, prchni!
Dalibor Vrána, kterého si   hosté pletou s vrchním,   přijde s nápadem, jak   vydělat peníze, jezdí po   restauracích a hosty   kasíruje. Doma více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.409/0.39