Zari
ohodnotit

Agent v sukni 2

Big Momma's House 2

Další název:
Big mommas hus 2 - Švédsky
Rok:
2006
Délka:
95 minut
„Agent Turner jde znovu do akce a navléká masku svérázné tlusté černošky.“
Popis / Obsah / Info k filmu Agent v sukni 2



Aby mohl být s manželkou Sherry, chystající se porodit, je agent Malcolm Turner přeložen do kanceláře. Krátce poté však dojde v kalifornském Orange k incidentu, při němž zemře Malcolmův bývalý parťák Doug Hudson. Nový parťák Kevin Keneally dělá na případu bývalého specialisty vojenské rozvědky Toma Fullera, který odešel do výslužby a nechal se zaměstnat soukromou společností, kterou FBI podezřívá, že vyvíjí program, který by v podobě viru pronikl do počítačů FBI a NSA a umožnil přístup k citlivým datům. Malcolm požádá šéfa, aby mu svěřil vyšetřování v Orange, je však odmítnut, a tak se rozhodne jednat na vlastní pěst. Předstírá, že jede na konferenci o bezpečnosti, a vydá se do Prahne, vybaven osvědčeným kostýmem staré tlusté černošky, ve kterém nastoupí jako nová chůva nezkrotných Fullerových dětí. Po počátečních potížích se naučí zvládat hektický rodinný život Fullerových i domácí práce a stane se neodmyslitelnou součástí domácnosti i pro Fullerovu manželku Leah. Současně však nepřestává pátrat po práci jejího manžela. Situace se stane vážnou, když Fullerovi šéfové unesou Molly a s ní zajmou i Malcolma. Ten sice sebe i dívku brzy osvobodí, vzápětí však vidí Toma předávajícího únoscům disk s programem umožňujícím přístup k datům FBI. Pokud chce zabránit katastrofě, musí ihned jednat.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Agent v sukni 2



Je tu pokračování úspěšné americké komedie Agent v sukni, opět s Martinem Lawrencem v roli agenta FBI, který se v zájmu vyšetřování musí převléknout za ženskou, aby odhalil počítačového hackera…

Akční komedie s Martinem Lawrencem v roli tajného agenta FBI Malcolma Turnera pokračuje - tentokrát hlavní hrdina musí vyšetřit případ podezřelého designéra, který je zřejmě počítačový hacker. A jediný způsob, jak se dá do domácnosti Toma Fullera proniknout, je, že Malcolm nastoupí jako „chůva“ k jeho třem dětem - Andrewovi a dvěma starším dcerkám Carrie a Molly. Což znamená, že se nejen musí opět převléknout do ženských šatů, a vydávat se za pedantskou a lehce výstřední babičku se zálibou v basketbalu, ale také zvládnout tři nezkrotné Fullerovic potomky a nekonečné domácí práce, jen aby se nenápadně dostal k informacím v Tomově počítači. Agent v sukni se ocitá v mnoha ztřeštěných situacích, ale na druhé straně se mu podaří rodinu Fullerových stmelit, lépe porozumí vlastní rodině a najde rovnováhu mezi prací a soukromím. Pod režijním vedením Johna Whitesella v dalších rolích hrají Nia Long, Emily Procter, Mark Moses ad.

Zdroj: HBO


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Agent v sukni 2



Salvy smíchu opět otřásají celým domem! V závěsu za megahitem Agent v sukni přichází jeho super pkračování, které je ještě šílenější, legračnější a zábavnější než originál! Agent FBI Malcolm Turner(Martin Lawrence) se v zájmu národní bezpečnosti vrací v přestrojení z Big Momma - pedantskou a trochu výstřední jižanskou babičku se zálibou v basketbalu! Teď tahle babička musí nahradit chůvu tří nezkrotných dětí v rodině z vyšší společnosti. Potřebuje totiž proniknout do blízkosti jejich tatínka - počítačového hackera. A to se neobejde bez šílených kousků a gagů, při kterých Vám polezou oči z důlků.


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Agenti v sukních: Jaký otec, takový syn (2011)

 Agenti v sukních: Jaký otec, takový syn (2011)
Agenti v sukních: Jaký otec, takový syn n
Big Mommas: Like Father, Like Son
Žánr: krimi / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: John Whitesell

(pokračování)

Agent v sukni (2000)

 Agent v sukni (2000)
Agent v sukni n
Big Momma's House
Žánr: rodinný / krimi / komedie
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo
Režie: Raja Gosnell

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Skalpel, prosím (1985)

14:30 - 16:25

78 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

ČT2 - Kvarteto

15:20 - 15:50

28 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:30 - 16:57

18 minut již uběhlo
69 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:30 - 16:40

18 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Reklama