reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Afghánistán

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50.9% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
16.4.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.7.2009
boudaj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.10.2008
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.10.2007
PALI777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
17.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih51069minih51069Básník a kočička (1970) 
The Owl and the Pussycat n
minih4920minih4920Candy (2005) 
Candy n
minih7327minih7327Elmer Fudd (?) 
n
minih13939minih13939Nekonečný příběh 2 (1989) 
The Neverending Story II: The Next Chapter n
minih3271minih3271Asfaltové peklo (1984) 
L'arbalète n
minih27716minih27716Stigmata (1999) 
Stigmata n
minih31788minih31788Kopec plný bot (1969) 
La collina degli stivali n
minih55878minih55878Touha těla (2005) [TV seriál] 
El Cuerpo del deseo n
minih6567minih6567Dobrodružství rabína Jákoba (1973) 
Les aventures de Rabbi Jacob n
minih56259minih56259Sharpův regiment (1996) [TV film] 
Sharpe's Regiment n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50.9 %
5   - Agostino
7   - vo.truhlas
4   - T800
5   - kamil.ice
2   - stixman
6   - tvo
6   - boudaj
10 - Grassel
5   - Alfpaseka
3   - jura1973
3   - PALI777
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599409
Fotografií: 517153
Plakátů: 250318
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.304/1.277