reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.1.2017 a svátek má Ilona. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Ada se učí jezdit

Další název:
Ada Learns How to Ride
Žánr:
Rok:
1919
„Informace o obsahu filmu nebyly nalezeny. Zřejmě šlo o nadšenecký pokus napodobit situační grotesku - typický žánr němé kinematografie, který vznikl ve Francii a k dokonalosti ho přivedli v Americe, ale natočit ho zkoušeli všude na světě, tedy občas i u nás.“

Celkové hodnocení filmu Ada se učí jezdit

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 43.6% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.7.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3302minih3302Ať žije láska (1994) 
Ai qing wan sui n
minih42875minih42875Portrét šílenství (2005) 
Edmond n
minih12187minih12187Air Pockets (1924) 
n
minih33894minih33894Takmer ružový príbeh (1990) [TV film] 
Takmer ružový príbeh n
minih55402minih55402Dámy v bílém (2008) [DVD] 
n
minih4931minih4931Dva plukovníci (1962) 
I due colonnelli n
minih20208minih20208Šimon a Matouš (1975) 
Vangelo secondo Simone e Matteo, Il n
minih53950minih53950Smysluplná vražda (1985) [TV film] 
Murder with Mirrors n
minih39638minih39638Superman se vrací (2006) 
Superman Returns n
minih45033minih45033A Chinese Ghost Story III (1991) 
Sien lui yau wan III: Do do do n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

43.6 %
3   - Agostino
7   - vo.truhlas
3   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
6   - tvo
7   - Grassel
3   - Alfpaseka
5   - jura1973
3   - CESTA11573
5   - hrncir20

TV Program

ČT1 - Soudkyně Amy (1999) [TV seriál...

14:00 - 14:45

4 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

ČT2 - Most mezi kýčem a mystikou

13:30 - 14:10

34 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

13:00 - 14:10

64 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:30 - 14:30

34 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140553
Osobností: 602608
Fotografií: 520701
Plakátů: 252178
Obsahů a biografií: 129566

Poslední komentáře

Kluci (2015)

Kluci
Po delší době jsem   vzhlédla skvělé švédské   drama. Co vzhlédla, spíš   jsem zírala, jak se děj   odvíjí. Příběh trochu   pohádkový více >

Autor: petule611 | Hodnocení: 8 / 10

The Gravedancers (2006)

Křepčit na hrobě má své důsledky...

The Gravedancers
Poslední rozloučení se   zesnulým kamarádem může   vyvolat nejen staré   vzpomínky a vášně ale i   temné síly které jen   čekají jak proniknout více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Pokoj s vyhlídkou (1985)

Pokoj s vyhlídkou
Oddechová romantika, která   zaručeně uspokojí   milovníky staré Anglie, ke   kterým se počítám.Hlavní   hrdinka je sice chvílemi na   pár více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Faults (2014)

Faults
Svobodná vůle a kontrola   mysli je hlavní dějovou   linkou konverzačního   příběhu o manipulaci   člověka. Výborně napsaná   dramatizace, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Pouta (2009)

Ano

Pouta
Nevím ale tohle je podle mě   jeden z nejvíc nedoceněných   filmů naší provenience,   atmosféra, kamera , výběr   hlavního hrdiny, soundtrack, více >

Autor: ganmiki | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.194/0.171