reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 28.9.2016 a svátek má Václav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Letní příběh

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 59.4% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.1.2010
kubik-dulik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.10.2015
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.6.2008
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.8.2008
goldhands
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.8.2009
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
2.11.2007
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
orec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007
fialapetr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih52811minih52811Chilská vesmírná odysea (2008) 
Chile puede n
minih56080minih56080Báječná léta bez opony (2009) [TV cyklus] 
Báječná léta bez opony n
minih8037minih8037Halloween II. (1981) 
Halloween II. n
minih9332minih9332Jako vejce vejci (1996) 
Multiplicity n
minih59588minih59588Čína (2006) 
n
minih3510minih3510Balalajka (1940) 
n
minih45799minih45799Ďáblův déšť / Ďábelský déšť (2007) [TV film] 
Hell's Rain / Anna's Storm n
minih27634minih27634Mission: Impossible II (2000) 
Mission: Impossible II n
minih5306minih5306Corrina, Corrina (1994) 
Corrina, Corrina n
minih48073minih48073Čtyřicet (2007) 
Сорок n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

59.4 %
6   - Agostino
4   - Kuvik
8   - kubik-duli
4   - Rendys
3   - T800
5   - kamil.ice
10 - michaela11
9   - goldhands
2   - bajaw
6   - Grassel
5   - Alfpaseka
5   - respiro
4   - jura1973
5   - CESTA11573
8   - hrncir20
9   - orec
8   - fialapetr

TV Program

ČT1 - Poklad na Sovím hrádku (2004) ...

13:25 - 14:35

33 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

ČT2 - Vlastenec, který nezapadl

13:50 - 14:15

8 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Madagaskar 3 (2012)

13:20 - 15:05

38 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

Prima - Madla z cihelny (1933)

12:25 - 14:20

93 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 138046
Osobností: 595389
Fotografií: 513181
Plakátů: 248482
Obsahů a biografií: 127618

Poslední komentáře

Zejtra napořád (2014) [2k digita...

Zejtra napořád
Tak to nějak potom ztratí   šťávu a dialogy mne nudily.   Notabene, že nestály za nic.   Takové plytké,   nicneříkající, bezbarvé.   Je to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

I tobě se to může stát (1986) [T...

I tobě se to může stát
Ti zvukaři snad na   postsynchronech chrápali nebo   co. Nemám nic proti   zurčícímu potůčku, nebo   větru, ale když to   přehlušuje dialogy, více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Kameňák 3 (2005)

Kameňák 3
Udržuje si styl předchozích   dílů, ale zaměření na   fotbal je pro mě záporem -   naprosto zbytečně natahuje   stopáž. To se mohl víc   točit více >

Autor: SvoKar | Hodnocení: 6 / 10

Šaty až na zem (1986) [TV inscen...

Šaty až na zem
Šmarjá to je trapárna, babu   bych prostě vyrazil hadry   nehadry a bylo by. Ještě jak   si potom vymýšlí, že si je   neobleče… Komedie je to   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Barbar Conan (1981)

Barbar Conan
Arnold jako Conan je prostě   nejlepší volba. I když pro   tenhle film musel Arnold   trochu změnit postavu (byla   příliš dokonalá na barbara více >

Autor: pueblan | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.265/0.237