Duben

Komentáře uživatele lordpain

lordpain

lordpain zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 7
Drake & Josh
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.7.2012
Více než sympatický   teenagerovský sitkom. Velmi   dobře provedený casting a   svižné, vtipné a velice   zábavné díly. Nic pro   intouše, nic pro lidi   konzervativní a lidi v   důchodovém věku. Nic   důležitého se neřeší.
Hrdinové (Heroes)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.7.2012
1.řadaPoslední dobou   vyhledávám jen seriály.   Člověk si zvykne na hlavní   postavy, čeká, co se bude   dít dál a samozřejmně je   mu občas smutno, když   seriál skončí. Měl jsem   možnost vidět kvalitní   seriály jako je Bratrstvo   neohrožených, 24 hodin,   Ztraceni, Prison Break,   Odpočívej v pokoji a   Dr.House a věřím, že takto   kvalitních seriálů je   více. Heroes určitě patří   k těm lepším! Docela jsem   se na tento seriál hodně   těšil, protože komentáře   zde a procentuální   hodnocení nasvědčovalo   tomu, že to bude opravdová   bomba! Po prvním díle jsem   myslel, že na další díl se   nevrhnu a nedám tomu šanci,   jelikož první díl byl tedy   naprosto nudný a téměř o   ničem. Potom jsem si nakonec   pustil druhý díl a ten mně   dostal hodně. Opravdu to byla   bomba. A další díly lepší   a lepší!! Tento seriál je   určitě něčím   originálním a mně se   vždycky libíli sci-fi filmy   nebo seriály, kde mají lidé   napřirozené schopnosti.   Velmi mně potěšili herecké   výkony, poněvadž jsem tyto   herce vůbec nikdy hrát   neviděl, tak podali skvělé   výkony. Určitě seriálu   nechybí napětí, akce a   promyšlenost. Také se mi   líbilo, jak všechno do sebe   postupně zapadalo. Solidní   byla i hudba, která byla   dynamická a strhující.   Vizuální efekty byli na   velmi vysoké úrovni. Není,   nic co by se dalo vytknout,   až tedy na ten první díl.   Takže dávám 5* a uvidíme,   co přinese druhá   řada.2.řada Ano, druhá   řada potvrzuje kvality   seriálu. Od prvního dílu   neuvěřitelná zábavá,   která je dynamická a ve   které neexistujé žádná   hluchá místa. Přibylo nám   pár nových postav.Není nic,   co by se druh řadě dalo   vytknout. Možná tak jen   závislost, jenž si na tento   seriál dokáže člověk   vytvořit.
iCarly
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.7.2012
Něco je vtipné, něco je   trapné. Je to seriál pro   děti, takže lidé, kteří   mají rádi obstojné díla,   ať se tomuhle vyhnou. Ale mě   se to občas líbí a to se   považuji za odborného,   velice inteligentního,   úžasného, hezkého génia   21. a 22. století.
Kruh (The Ring)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.7.2012
prostřed filmu se jeden z   klíčových hrdinů Rachel   ptá: CO SI MYSLÍTE, ŽE   VÍTE? Nevěděl jsem nic. Po   všech komentářích i   osobních zážitcích jiných   lidí, kteří snímek viděli   přede mnou, jsem vlastně   čekal cokoli, JEN TOHLE NE.   Čekal jsem, že se budu   často klepat, jenomže to byl   ÚPLNĚ JINÝ druh strachu,   strach, jaký jsem vlastně u   žádného filmu nezažil. Je   to horší i z toho důvodu,   že se to špatně popisuje.   No a dál? Výtvarná   stránka, hudba na jedničku.   Nicméně se nevyhnu   určitému srovnání a   napíšu, že lekačky nebyly   zas až tak hrozné a ty   nejlepší zatím zůstávají   v Signs. U tohoto filmu jsem   si ale snad poprvé přál   přijít všemu na kloub a   zároveň to, aby to bylo co   nejrychleji. O snímku budete   dlouho přemýšlet.   Neobsahuje žádné závažné   myšlenky, o to víc je   podmanivější.
Kruh 2 (The Ring Two)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.7.2012
Jsem opravdu VELIKÝM   fanouškem Kruhu č. 1. Tenhle   film je však čajíček   čtyřikrát ze stejnýho   pytlíčku. Nevím, zda je to   tím, že chybí Gore   Verbinski, nebo tím, že se   Ehren Kruger asi zbláznil   (psal scénář podle   japonského originálu, ale to   dělal i v prvním případě   a dokázal ho VELMI   ozvláštnit), no bude to asi   tím, že celá ta aura kolem   Hidea Nakaty a orientálních   hororů chtě nechtě odpadá   (stačí se jen podívat na   hodnocení Nenávisti.) Kruh   II je nenapínavý, ba přímo   nudný (žádné lekačky),   příběh ne nelogický, ale   prapodivně vymyšlený (asi   nevěděli, co všechno tam   ještě nacpat), triky jsou   samoúčelné. Za zmínku   stojí jen kamera, hudba a   David Dorfman, který vyrostl   a herecky vyspěl. Naomi, i   přes rýsující se bradavky   na mokrém oblečení, mě   jaksi nezaujala. Stále jsem   se díval na hodinky a   počítal minuty,   nepřítomnost neustálého   strachu jsem ochoten hororu   prominout jen v případě,   pokud obsahuje nějakou   myšlenku, přesahující film   (jako např. u Vesnice).   Točit trojku snad nikoho   nenapadne.
Matrix (The Matrix)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.7.2012
Určitě jeden ze tří   nejlepších Sci-fi co znám s   perfektním scénářem a   režií. Převratné triky a   převratný vícekanálový   zvuk. Střílecí scéna v   hale mezi sloupy je určitě   jednou z těch   nezapomenutelných. Pokud   chcete udělat sousedům   radost, pak volume doprava !   :)
Zohan: Krycí jméno Kadeřník (You Don't Mess With The Zohan)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.7.2012
Nejlepší komedie s Adamem   Sandlerem. Jeho nejlepší   role. Přiznávám, moc jsem   tomu nevěřil, ale doopravdy   mě to strašně překvapilo.   Když to tak vezmu, tak mi to   příjde jako parodie, ale s   ní to nemá nic společného   a to je dobře. Má to takovou   strašně dobrou atmosféru k   tomu dobré vtipy a i akce   ušla, prostě proti tomuhle   filmu nemůžu nic říct.   Jenom že tohle je jeden z   mála filmů u kterých   pochopim i to nejmenší i to   největší hodnocení. Jsou   tam dobré věci jako   rozebrání zbraně za pár   vteřin, to mě např.   pobavilo, ale většině lidí   se toto nelíbí a moc je to   nezaujme. Je to škoda no,   protože si myslim že si   tohle zaslouží víc než 65%   100%

TV Program

ČT1 - Úsměvy (1996) [TV pořad]

15:25 - 16:05

27 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Výborná SHOW

15:25 - 16:10

27 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:35 - 16:57

17 minut již uběhlo
65 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:35 - 16:40

17 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697862
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178294
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10