Duben

Komentáře uživatele Damir666

Damir666

Damir666 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 6
Everwood
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.6.2012
Jeden z nejlepších   rodinných seriálů, které   kdy byly natočeny. A o tom   svědčí množství ocenění   či nominací na nejlepší   seriál. Shlédl jsem všechny   4 řady. Některé díly jsou   slabší, některé hodně   silné a emotivní. Je to   spíš pro díváky, kteří   mají rádi příběhy ze   života. Myslím, že každý   si tam najde postavu, se   kterou se ztotožní. Jsem   rád, že jsem se k tomu   dostal, byť jen omylem.   Rozhodně nelituju a   doporučuji shlédnout.
Jmenuji se Khan (My Name Is Khan)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.12.2012
Tento film mi byl doporučen   kamarádem z práce a budu mu   za to do konce života   vděčný. Viděl jsem ho asi   před dvěma týdny a dodnes   ve mě zůstal a vstřebávám   ho. Takto dobrý film jsem   již hodně dlouhou dobu   neviděl. Je zbytečné zde   popisovat v čem tkví jeho   dokonalost. Na to musí   každý přijít sám. Jsem   moc rád, že skvělé filmy   se dokáží točit i jinde   než ve Spojených státech a   s daleko menšími rozpočty.   Klobou dolů i před hercem,   který ztvárnil hlavního   hrdinu. Dustin "Rain   Man" Hoffman našel   velkého konkurenta. Budu se   těšit na další skvělé   filmy z Indie!
Nedotknutelní (Intouchables)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.8.2013
Další skvělý snímek z   francouzské filmové dílny.   Je to důkaz, že i bez   hereckých es, jako jsou Jean   Reno nebo Gerard Depardieu se   dají dělat skvělé filmy.   Nevím, jestli je to   nejlepší francouzský   počin, ale určitě je   nejlepší z této země,   který jsem kdy viděl. Není   mnoho filmů, ve kterých se   mísí tolik emocí. Smích i   pláč, smutek i radost,   očekávání i beznaděj.   Není to graficky ani akčně   nadupaný, miliardami dolarů   propagovaný supermegafilm,   ale má duši a každého   přinutí aspoň na chvíli k   zamyšlení. U mě se   rozhodně zařadil jako jeden   z nejlepších. Natočen podle   skutečné události se   skvělým hudebním doprovodem   v podání skvělého Ludovica   Einaudiho a úžasnými   hereckými výkony herců v   hlavních postavách. Ostatně   nejsem jediný, kdo si to   myslí. Hodnocení všech   lidí samo mluví za vše.   Rozhodně doporučuji.
Titanic
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.1.2013
Už to bude téměř 20 roků   co se tento megafilm objevil   poprvé na plátnech kin. A   myslím, že ani po těch 20   letech, ba ani po 50 nikoho   neomrzí. Podle toho se   poznají opravdové trháky.   Můžou se vysílat   nepřetržitě a stejně   neomrzí. James Cameron svým   dílem předběhl dobu a   dodnes mu většina nových   filmů nesahá ani po   kotníky. Inu kdo umí, umí.   Dokonalé po všech   stránkách. A kdo tvrdí   opak, tak je buďto bezcitný   nebo zaujatý vůči jistým   hercům ve filmu. Tohle se   prostě musí líbit všem.
Top Gear
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.8.2012
Naprosto bezkonkurenční   automobilový pořad. Neviděl   jsem nikde na světě lepší   a asi ani neuvidím. Trojice   skvělých moderátorů,   praštěné nápady, dobré   testy...v tomto pořadu je   prostě všechno přesně tak,   jak má být! Americká verze   se marně snaží...originál   nikdy nenapodobí :)
Upíří deníky (The Vampire Diaries)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.6.2012
Jsem otevřený novým věcem   a i proto jsem se rozhodl   začít na tento seriál   dívat. A zpočátku jsem se   až divil, jak se mi dokázal   zalíbit. Ale scénáristé   poté začali pěkné řádit.   Do konce 2. řady mi vše bylo   jasné ale co se začalo dít   pak se nedá popsat. Tolik   nových charakterů a   informací moje hlava už   prostě nedokázala pobrat.   Tak jsem shlédl pár prvních   dílů a pak to vzdal.   Neříkám, že je   nekvalitní, má určitě   něco do sebe ale přece jenom   je to na můj vkus až   příliš chaotické. I   přesto ale doporučuji   shlédnout.

TV Program

ČT1 - Branky, body, vteřiny (1956) [...

19:56 - 20:05

3 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - --

19:50 - 20:00

9 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

29 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Prima - Showtime

19:55 - 20:15

4 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697862
Fotografií: 763989
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178296
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10