Duben

Komentáře uživatele z.pepa

z.pepa

z.pepa zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 13
Den nezávislosti (Independence Day)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.4.2011
sci-fi
Je důležité, abych řekl,   že nemám rád   "fantasmagorie",   třeba Hvězdné války jsou   pro mě naprostým utrpením.   Přesto mě ale tento film tak   nějak baví, nevím proč,   ale děj, efekty i herecké   výkony mě baví, i když   chvílema to vnímám spíš   jako komedii, než jako   "seriozní" film.
Den pro mou lásku
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.4.2011
tragedie
Když zemře milovaný   člověk, je to bolavé a   smutné. Když rodič   přežije své dítě je to   tragedie. Tento film ukazuje,   čím vším si musí projít   matka i otec po ztrátě   milované dcerky. Řeší   mnoho otázek, na které nikdy   nedostanou odpověď. Tento   film mě hluboce zasáhne   vždy, když si jej pouštím.
Funny Girl
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.4.2011
úžasná Barbra
Dá se o této všestranně   nadané dámě napsat něco   nového, aníž by to bylo   již stokrát řečeno? Asi   ne, omezím se tedy jen na   malou poznámku. Barbra   patří k 7 divům světa a je   věčná stejně jako   egyptské pyramidy.
My Fair Lady
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.4.2011
milý muzikál
Teto film si jistě zamiluje   nejedno děvče. Snad každá   touží po svém princi,   který ji zachrání. V tomto   případě se děvče,   mluvící jako dlaždič,   přebývající na ulici,   dostane zcela náhodou k   muži, který ji udělá   jinou, lepší... Pokud máte   rádi muzikály, krásný   zpěv, výtečné herecké   výkony, tak s tímto   nesáhnete vedle.
Noční motýl
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.4.2011
Milá limonáda
Červená knihovna okořeněna   nesmírnou životní   tragedií. Ano, asi to nemá   žádnou hloubku, nicméně   položme si otázku,   kinematografie vznikla pro   zábavu, nebo aby měla   hloubklu? Prostě mě tento   film baví. Nesmrtelná   píseň, kterou nazpívala i   Hana Zagorová, je tak   známá, jako málokterá   jiná filmová hudba.
Píseň pro Rudolfa III.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.10.2012
Klenot
Tento seriál je klenot   české TV tvorby. Politický,   satirický a hudební seriál   v jednom. Kdo nezná   politický podtext vět a   písní zasazených do děje,   které mnohdy onen politický   podtext získají právě   vložením do děje se i tak   může královsky bavit. Jen   napovím méně vnímavým, I.   Janžurová ztvárňuje svou   rolí naší republiku.
Poslední večírek (It's My Party)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.4.2011
téma
Snad nejlepší film   zabývající se gay   tématikou, který není   komedií. Bohužel byl   natočen v době, kdy   homosexualita byla v mnoha   koutech Země tabu. Možná i   proto o něm příliš mnoho   lidí neví. Pokud se chcete   dozvědět něco o životě   homosexuálů je tento film   pro vás ta správná volba.
Requiem pro panenku
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.4.2011
pravda?
Tento film mě dostal coby   puberťáka tak silně, že   jsem se pídil potom, jak to   bylo doopravdy. Film se drží   skutečných informací   spíše v obrysech,nicméně   to neubírá na jeho   atraktivitě. Renč dokazuje,   že i my jsme schopni natočit   velmi kvalitní thriler,   bohužel nikdo po něm se k   tomuto ani nepřiblížil.   Sečteno a podtrženo, pokud   máte rádi tento žánr,   budete uchvácení, pokud   máte rádi kriminálky, je to   pro vás také dobrá volba.
Slunce, seno, jahody
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.4.2011
komedie
Ač diváci ČT2 asi nebudou   souhlasit Troška je prostě   jeden z našich nejlepších   režisérů produkujících   komedie a pohádky. Trilogie   Slunce seno je fenomén,   který jen tak někdo   nepřekoná. Ovšem musím   souhlasit s názorem, že   televize svým častým   reprízováním těmto filmům   dost ubírá na atraktivitě.
Smrt jí sluší (Death Becomes Her)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.4.2011
bomba
Jedna z nejlepších komedií   90 let. Herecké obsazení   výborné, zápletka i děj   propracované do detailu. A   nakonci dokonce ponaučení :)
Svatba upírů
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.4.2011
film
Nedoceněný film snoubící   humor i hororové prvky. Iveta   Bartošová velmi mile   překvapuje hereckým   výkonem, podpořena velikány   jako je Nárožný, Kopřiva a   mnoho dalších.
Takoví jsme byli (The Way We Were)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.4.2011
koment
Jeden z nejlepších   nemuzikálových Barbřiných   filmů. Je v něm politika,   láska a samozřejmě   ošklivé káčátko, ze   kterého se vyklube krásná   labuť. A krásný Redford je   zárukou, že jediné dívčí   oko nezůstane suché.
Zlatovláska
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.10.2012
Moc hezká
Velmi milá, dnes už takto   nenatočitelná pohádka.
Paní Jorga je zde na FDB   v této roli celkem   zavrhovaná, já jí hodnotím   spíš kladně, ano není to   Libuška Šafránková, je   prostě jiná. Když se   podívám jak v dnešních   pohádkách vypadají   princezny, je paní Jorga   přímo skvostná, Jiřík je   prostě Jiřík, hezký,   milý, lehce najivní.
Také si musím   postesknout nad tím do jak   hlubokého bahna upadla   česká pohádka a pohádkové   písničky snad ještě   hlouběji.

TV Program

ČT1 - Na stopě (2000) [TV pořad]

14:10 - 14:35

9 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Fantom ze Spandau

13:35 - 14:30

44 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

13:45 - 14:35

34 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:25 - 14:30

54 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697862
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178294
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10