Zari

Komentáře uživatele Jajda

Jajda

Jajda zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 5
Dokonalé opojení (Perfect High)
 
Přidáno: 10.7.2018
Hrůza!
Dost mě tento film   "dostal". I u nás   už propadají mladí lidé   drogám. To za nás, v   nějakých šedesátých,   sedmdesátých letech, nebylo.   (Jsem ročník 1954.) To nám   "přinesla" až   sametová revoluce! Z krásné   dívky, která má své plány   a nesporný talent, se stane   troska a rodiče dlouho   netuší, ale ani lékaři na   to kolikrát nepřijdou hned,   jako i v tomto filmu! Měli by   to vidět především ti   mladí, mělo by se to   vysílat ve školách jako   takové MEMENTO!!
Jak dlouho ještě?!!
Vím, že mé slovo autory   seriálu nechá klidnými.   Nicméně říkala jsem si,   že si dám přes prázdniny   takovou nenáročnou   oddechovku v podobě Doktorů   z Počátků a on je z toho   další nekonečný seriál!   Je to možné?! Dívám se   pravidelně na Ulici,   považuji ji za velice   kvalitní seriál, Doktory z   Počátků ale ne! Ráda bych   se dozvěděla na svůj mail   kvetonova@upm.cz, jestli   hodláte s tímto seriálem   někdy skončit! Říkalo se   "dokud se to bude   líbit". Já myslím, že   se to už dávno většině   lidí nelíbí!!!!
Krásná řeznice (Blue-Eyed Butcher)
 
Přidáno: 8.3.2017
Krásná řeznice
Mě film oslovil docela dost.   Vím, co znamená neustálé   ponižování ("Vypadáš   jak kurva", když si   žena namaluje rty, apod.)a   jen přirozené zábrany   někdy dokáží to, že se   člověk nestane vražedkyní.   Jo, jo, je to tak, kdo   nezažil, ať píše o tom,   že to je nuda a špatně   zpracované a kdovíco!!!
Mistr E
 
Přidáno: 26.5.2014
Mistr E
Dokud nepochopíte, že se   nemůžete opírat o   scénáře naprosto   bezcharakterních lidí, bude   mít Česká televize nevalnou   pověst! A zvláště u   pořadů, které se týkají   etiky, to přímo   "řve"!
Žlutá skála (Yellow Rock)
 
Přidáno: 30.3.2016
Honba za pokladem
Mně se to docela líbilo.   Akorát že jsem u toho asi 2x   usnula. Ale ten název je   skutečně zavádějící.   Lepší by byl ten anglický -   Žlutá skála.

TV Program

ČT1 - Zítra vstanu a opařím se čajem...

14:25 - 16:00

75 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Národní park New Forest

15:40 - 16:35

0 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:30 - 16:57

10 minut již uběhlo
77 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:30 - 16:40

10 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce