Zari

Komentáře uživatele pranama

pranama

pranama zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 4
Dodeskaden (Dô desu ka den)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.1.2009
Zejména scéna   "sebevraždy" stojí   za to, občas si ji pustit,   když je člověku blbě. Ale   celý film, a nakonec celé   dílo AK dýchá   člověčinou.
Ronja, dcera loupežníka (Ronja Rövardotter)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.1.2009
Asi nejhezčí dětský film   co znám. Nejen dobré   herecké výkony, krásná   severská příroda,   vynikající předloha A.   Lindgren, ale hlavně silné   etické poselství, podané   způsobem zcela vyhovujícím   nejenom dětskému, ale i   dospělému divákovi.
Svéráz národního lovu (Osobennosti nacionalnoj ochoty)
 
Přidáno: 12.2.2009
Na FDb.cz nějak usnuli
Jednak jsou obrázky k   "rybolovu", jednak v   r. 1995, kdy film vznikl byl   SSSR už 4 roky "u   kytek", takže by tam   mělo být Rusko. Možná   detail, ale vypovídá to o   redakční práci, a taky mám   pocit, že takový Hollywood   by si reklamu líp pohlídal.   Ale film je to hezký, scéna   s krávou v bombovnici nemá   chybu.
U pokladny stál
 
Přidáno: 11.1.2009
Když jsem se na tenhle   geniální film díval za   totáče, smysl   hlášky:"Co smí   člověk vůbec předepsat   zdarma? Destilovanou   vodu?" a následné   repliky mi poněkud unikal.   Díky vám, pane ministře   Julínku, teď mohu lépe   ocenit geniální komiku V.   Buriana a jeho   přihrávačů:-))