Duben

Komentáře uživatele B.Butch

B.Butch

B.Butch zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Roman

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 14
16 Bloků (16 Blocks)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.1.2007
Richard Donner se vrátil a v   dobré formě. Sice je film   klišovitý, ukecaný svědek   moc kecá a jako konec mohli   použít ten alternativní,   kde Willis zemře, ale   stejně...ten film za to   stojí.
40 let panic (The 40 Year – Old Virgin)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.1.2007
Konečně po dlouhé době   komedie, která ač   pojednává o ztrátě   panictví se neomezuje na   fekální humor. Suprové   dialogy i gagy. Do smíchu   jsem se nutit nemusel,   přišel sám. "Pěkný   svetr, to je véčko?"
Adéla ještě nevečeřela
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.1.2007
S.U.P.E.R.
Ach jo, proč dnes nikdo   neumí natočit něco   podobného? I po těch letech   je to pro mne zdroj   zaručeného pobavení.   Vynikající herci ve   vynikajících rolích,   scénář za milion a ta   česká květomluva, toť   balzám pro (d)uši. Opravdu   vyvedená taškařice.
Big Lebowski (The Big Lebowski)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.7.2006
Když jsem tenhle film viděl   poprvé, tak jsem nevěřil   vlastním očím a sluchu.   Pustil jsem ho podruhé a   umíral smíchy, což trvá   dodnes, kdykoli se na něj   podívám. Skvělé herecké   výkony, hlášky a zápletky,   které by ani Troška   nevymyslel. Nevím, marně   pátrám v paměti, jestli už   jsem někdy viděl tak   vydařenou taškařici. Stojí   za to vidět Jeffa Bridgese v   jeho skoro bych řekl   životní roli somroidního,   zhuleného Duda Lebowskiho.   Ser na to Dude, jdeme na   bowling.
Konvoj (Convoy)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.3.2008
Z pohledu současnosti je to   tuctovka. Ale z pohledu když   mi bylo o 20 let   míň...výborná   záležitost. S bráchou jsme   začali sbírat modely trucků   a malovali jsme je podle   filmu.
Krkonošské pohádky
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.7.2006
Doporučuji současným   tvůrcům pohádek povinně   shlédnout, aby věděli, že   i studiová pohádka může   být natočena s citem na   prostředí a o hereckých   výkonech nemluvě. Sojčí   výzvědné službě, zdar.
Letopisy Narnie: Lev, čarodějnice a skříň (The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch the Wardrobe)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.7.2006
Vzhledem k recenzím, které   jsem četl ještě před   shlédnutím filmu, které   byly povětšinou negativní,   jsem od filmu nic extra   nečekal. Nic extra to nebylo,   takže nepřišlo ani   zklamání. Ale neberme to   dětem, jejich myšlení není   tou realitou tak zatížené a   pro děti to bylo hlavně   natočené. Ale ať nekecám,   scéna střetnutí vojsk se mi   docela líbila, ale nesmí se   u toho moc přemýšlet.
Rambo: Do pekla a zpět (Rambo)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.3.2008
S úctou
Vážený pane Stallone aka   Sly. Vaše filmy byly pro mě   před 20 lety něčím co zde   chybělo a pro spoustu lidí   jste byl vzorem. Ale pak jsem   na Vás zapomněl, stejně   jako Vaše kariéra, která   šla z kopce. Ale jste zpět a   já Vám děkuji za Vaše   důstojné zakončení serií   Rocky a Rambo. Nikdy jste   nebyl můj idol, ale za tohle   máte moji úctu. Díky. Ale   už to nezkoušejte dál,   páč líp už to nepůjde.   Jen jsem nepochopil proč ten   fim skončil sotva začal?!
Rychle a zběsile (The Fast and the Furious)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.7.2006
Upřímně řečeno...žádný   šlágr. Plytký a   předvídatelný děj, pěkný   baby,vyšperkovaný auta,   božan Diesel-to mě prostě   nebere. Ale možná je   problém u mě, nemám totiž   řidičk.
Smrtonosná past (Die Hard)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.7.2006
Co na to říct? Nedávno jsem   si koupil 1 a 2 díl na DVD,   nejspíš z nostalgie. Jaké   bylo ale překvapení, když   jsme s manželkou večer   zasedli a já zjistil, že se   bavím stejně jak před lety.   Těm dnešním   "akčním" filmům   se to asi nestane.   Okouzlujíci Willis   plivající suché hlášky   mezi deštěm střel.   Nádhera.
Válka Roseových (The War of the Roses)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.1.2007
Víte co? Kdo si neprošel   manželskou krizí, která se   vyhrotila do extrému, ten asi   tento film nejspíš   nedocení. Ten kdo si jí   prošel a dokázal se s ní   (po x době) vyrovnat, tak se   musí (i když s lehkým   mrazením) královsky bavit.   Teď mne omluvte, odcházím   své drahé polovičce   podříznout oblíbeného   plyšového medvídka.
Van Helsing
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.7.2006
Myslím, že u tohoto filmu   budou hodně rozporuplné   reakce. Jo vkus, to je   darebák. Každý má jiný.   Ale když jsem si film pustil   večer po celodenní fušce a   neměl chuť ani čas nad   vším do podrobností   přemýšlet, tak upřímně   říkám, že jsem se bavil.   Prostě nenáročná   oddychovka. A hudba není   zlá, jen ten motiv už jsem   někde slyšel...
Vetřelci vs Predátor 2 (AVPR: Aliens vs Predator - Requiem)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 22.3.2008
PROČ ???
Na filmy tohoto typu by měl   myslet zákon a hned v   zárodku myšlenky na něco   takového tvůrce zavřít!   Prosím už to nedělejte!!!   Ztráta času ve splaškách.
Zkrocená hora (Brokeback Mountain)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.1.2007
Přiznám se, že vzhledem ke   všem oceněním a chvále,   jsem k tomuto filmu   přistupoval s obavou, že to   dopadne stejně jako s   většinou filmů, které jsou   předem vyzdvihovány a to,   že nakonec to zas nic tak   světoborného nebylo.   Bohužel, či snad bohudík.   Tento film mě velmi zasáhl!   Ponechme stranou   homosexuální téma, ten film   není jen o tom. Tak úžasně   zpracované téma   přátelství jsem ještě v   žádném filmu neviděl.   Bolest, popírání sama sebe,   podřizovat se pokrytecké   společnosti. V jednom   příspěvku se píše, jak   dva podvádějí své ženy. A   podváděli by je kdyby měli   šanci žít spolu? Ne,   protože by žádné manželky   neměli. Jsem 10 let ženatý,   nejsem gay a přesto jsem   řval jak želva. Každý má   právo na svůj život.

TV Program

ČT1 - Želary (2003)

20:10 - 22:34

35 minut již uběhlo
109 minut zbývá do konce

ČT2 - Skandální příběh rodiny Boleyn...

20:00 - 21:00

45 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Jedna rodina (2023) [TV seriál...

20:20 - 21:40

25 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Prima - ZOO (2022) [TV seriál]

20:15 - 21:40

30 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190621
Osobností: 698003
Fotografií: 764514
Plakátů: 376918
Obsahů a biografií: 178389
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Lakomá Barka (1986)

Lakomá Barka
Knihu pohádek Fimfárum jsem   dostal na Vánoce jako malý   kluk (1960, nakladatelství   ČS, vázaný výtisk 8,50-,).   Zařadila se mezi mé   více >

Autor: curil | Hodnocení: 10 / 10

Mys hrůzy (1991)

Mys hrůzy
Točit remake je vždycky   riskantní a ošidný podnik,   obzvlášť když jde o remake   tak skvělého filmu a to i   pro tak dobrého režiséra,   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Pan profesor (1999) [TV epizoda]

Pan profesor
Lurie je stále potom co ji   vyhodili ze školy doma a   navštíví jí její profesor   se kterým má sex. Eric je   vidí líbat a chce to na ní   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

A Country Christmas (2013)

A Country Christmas
Nevím, ale tyhle americké   "santaclausovské" taškařice   (ať už filmové či   televizní) mi prostě nic   neříkají. Herecky to sice   ujde, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Neposkvrněná (2024)

Neposkvrněná
Opäť jeden náboženský   horor s tématikou počatia,   ktorý na to spočiatku ide   vcelku dobre, no konečným   vyznením rozdelí divácku   obec na více >

Autor: horribile_dictu | Hodnocení: 7 / 10