Zari

Komentáře uživatele rudab

rudab

rudab zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 3
Cizinec (The Foreigner)
 
Přidáno: 31.8.2007
Jon Cold (Steven Seagal),   nájemný tajný agent, je   stejně tak prohnaný jako   nebezpečný. Vstupte do jeho   zrádného světa a neodejdete   živí. Politická korupce,   vraždy a jeden zloduch vedle   druhého obklopují záhadný   balíček, jenž má Cold   doručit z Francie do   Německa. Několik velmi   nebezpečných lidí stojí o   to, aby se předmět nedostal   k pravému příjemci, ale   brzy pochopí, že hazardují.   CIZINEC patří mezi   thrillery, u kterých sedíte   s bušícím srdcem na kraji   židle. (oficiální text   distributora)
Angus McCormick je mladý   teenager, který najde   zatoulaného psa a pojmenuje   ho "Žlutý pes".   Několik dní nato cestuje se   svým otcem a pejskem po   pobřeží Britské Kolumbie v   Kanadě, když se jejich   loďka náhle dostane do   nebezpečného vodního proudu   a Angusovi se spolu se svým   čtyřnohým přítelem   podaří vylodit na pevninu.   Angusovi rodiče se okamžitě   snaží přivolat záchrannou   službu, ale Angusovi, který   dostal dobré lekce od svého   otce, jak přežít v   divočině, se mezitím s   pomocí svého inteligentního   psa podaří přivolat   záchranáře a najít cestu   domů... (oficiální text   distributora)
Pohádka svatojánské noci
 
Přidáno: 17.8.2008
Zapomenutá filmová pohádka   o valašském kraji, kde   vládne zlý fojt spolu s   farářem, kteři tyranyzují   a obírají vesničany.
A právě jim se   vysloužilý voják,   vracející se domů z vojny   rozhodne pomoci. Vaření   polévky se sekyrky se mi   vždy zamlouvalo. O   komediální stránku se   starají dva chasníci v   podání J.Satinského a   P.Zedníčka.