Zari

Komentáře uživatele datacz

datacz

datacz zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 5
Lost Highway
 
Přidáno: 2.10.2009
David Lynch je blázen... A   jeho filmy a seriály   nedávají smysl... Ovšem   cíleně a s vysokou   úspěšností. Jak někdo   řekl: "Snažit se je   pochopit je jako prošvihnout   pointu."
Povstání strojů (A.I. Assault)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 3.10.2009
V obchode bylo napsano Sci-Fi,   "Michael Dorn + Alexandra   Paul" cena 49,- Kdo mohl   vedet, ze z toho bude neco tak   trapne smesneho jak jsem uz   dlouho (no mozna nikdy)   nevidel. Dal jsem 2 body jen   proto, ze tam hraji   legendarni hreci jako Michael   Dorn (Worf), George Takei   (Sulu, Kaito Nakamura), Robert   Picardo (PZH).

Ted koukam na obsazeni a   Michael Dorn (General Buskirk)   zde vubec neni uveden, pritom   je na obrazku citelne jeho   prijmeni i na thumbnailu... I   kdyz je pravda, ze venovat se   tomuto paskvilu je strata   casu.
Prokletí bohů (Immortell (ad vitam))
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.10.2009
Kupoval jsem to jako sci-fi,   bohuzel "sci" k   tomuto filmu vubec nepatri,   nebot tam nebylo nic   vedeckeho. Dej by se dal   odvypravet za mene jak 5 minut   kompletne se vsemi detaily.   Technicke zpracovani zajimave.   Kombinace hercu (mnozne cislo   by zde spise melo byt herci,   nebot 5+ hercu tam nebylo) s   polo- az celo-pocitacovymi   postavami zajimave.
Sexmise (Seksmisja)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.10.2009
Einstein... to byla taky   zena!

Bomba   komedie. V zadnem pripade   nelze popsat jako sci-fi,   prestoze jiste naznaky   obsahuje. Postapokalypticky   svet bez muzu. Sexualni touhy   potlacovany preparaty.

Na to ze byl film   natocen v komunistickem   krestanskem Polsku je velice   odvazny.
Válka světů (War of the Worlds)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 5.1.2009
Hrůza hrůzoucí
Film jsem si koupil, protože   jsem v televizi viděl   začátek až do chvíle kdy   marťani zpopelňovali lidi a   všechen ten popel ulpíval na   Cruisovi. Myslel jsem   si:"Sci-fi od Spielberga   za 100,- je super".   Bohužel efekt zpopelnění   byl poslení zajímavý   moment.
Film je   natočen jakoby amatérsky,   což mne fakt nezaujalo. Dle   mého názoru je to nejhorší   Spielbergův film všech   dob.

A co mne   nakonec dorazilo je kvalita   DVD. Scéna kdy se potápí   trajekt a ve vlnách se   odráží světlo. V tuto   chvíli je původní obraz   téměř potlačen   kompresnímy artefakty tak,   že by se na tom s trochou   fantazije daly hrát šachy.   Lepší kvalitu by zvládl i   Albánský národní podnik na   parčky.

TV Program

ČT1 - Branky, body, vteřiny

19:56 - 20:10

6 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Pluk mizerů

20:00 - 21:00

2 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

32 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Showtime (2020) [TV pořad]

19:55 - 20:15

7 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce