Zari

Komentáře uživatele HanzRaptor

HanzRaptor

HanzRaptor zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Tomáš

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 4
Antikrist (Antichrist)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.12.2009
zlo
Už je to pár týdnů, co   jsem na to byl v kině.   Nevím, jestli toho lituju,   ale byl to ten   nejodpornější film, jaký   jsem kdy viděl(donedávna to   byla Taxidermia, ale kam se   hrabe na tohle). Při   sledování druhé poloviny   jsem měl nutkání zvracet a   na chvíli jsem musel ze sálu   i odejít. Slabším povahám   opravdu nedoporučuju. Takhle   si představuju   "zlo" ve své   čisté podobě. Nemluvím   tady ale o kvalitě...
Neustále vracející se   nechutné výjevy z filmu v   mojí hlavě mě přiměly   něco napsat. Možná jsem si   ten film vzal příliš   osobně...
O kapitalismu s láskou (Capitalism: A Love Story)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.2.2010
Je to plné účelové   manipulace a taky lidské   hlouposti, ale i přesto je to   zajímavý pohled na americkou   společnost. Snad to moc lidí   nebude brát moc vážně,   protože viník problémů je   tady často označovaný   úplně jiný než je   doopravdy. No proste Michael   Moore. :)
Proměna Placida Lakea (The Rage in Placid Lake)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.1.2010
Komedie o dospívání Placida   Lakea, u které jsem se hodně   nasmál. Výborný film k   odreagování, kterému ovšem   nechybí pointa. Doporučuju   všem!
Superstar
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.4.2008
Divím se, že jsem u toho   vydržel celých 15 minut. Je   to naprosto vo ničem. Není   tu nic, co by se dalo hodnotit   kladně.