Zari

Komentáře uživatele Zaplman

Zaplman

Zaplman zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Matěj Zapletal

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 16
Agenti dementi (La gran aventura de Mortadelo y Filemón)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.8.2007
Věrné
Myslím že tenhle film je   jeden z nejvěrnějších   filmů podle komiksu!Herci   jsou sympatyčtí.A některé   scény jsou dost šílené!
Casper II: První kouzlo (Casper: A Spirited Begining)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 28.8.2007
Casper asi potřeboval   peníze! Jinak si nedovedu   vysvětlit proč propůjčil   své jméno takové   slátanině.
Dynastie Nováků
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 10.1.2008
Dynastie Nováků
Špatný vtip české   kinematografie,i když nápad   na seriál z prostředí   železničářů je zajímavé   tady je to podáno tak   špatně až je to   směšné.Jinak kvalitní   herci nemají co hrát epizody   jsou nudné a dlouhé vše až   na základní zápletku je   strašné
Harry Potter a Kámen mudrců (Harry Potter and the Sorcerer's Stone)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.1.2008
První díl Harry Pottera
Harry Potter se dočkal filmu.   A podařilo se mu. Film   nedělá knize žádnou ostudu   příběh je zajímávé herci   hrajou dobře kromě Daniel   Radcliffe a podařilo se   převést všechny postavy.   Kdybych byl menší dal bych   9/10 možná 10/10 ale teď to   vidím objektivně takže   jednu hvězdičku dolů za   Daniel Radcliffe který sice   může být dobrým Potterem   (v dalších dílech se mu to   daří ) ale v tomhle prvním   ještě neměl zkušenosti a   jeho herecký výkon byl   spíše směšný. Film zaujme   hlavně děti.
Kameňák
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 20.11.2007
První pokus
Pane jo koho by napadlo   natočit film z vtipu.Pravda   mě by to po 16 pivech taky   napadlo.Jednu hvezdičku   dávám jen proto že to je   první pokus o tokový druh   filmu.
Kid (Disney's the Kid)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.1.2008
I když Bruce Willis je   hlavně akční hrdina tak   dokazuje že má podobnou   vlastnost jako Arnold   Schwarzenegger umí vyniknout   i v komediii. Kid spolu s Můj   soused zabiják jsou jeho   nejlepší komedie. Kid má   zajímavou i když   předvídatelnou zápletku.
Klik - život na dálkové ovládání (Click)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.11.2007
Klik
První Sandlerovka kteou jsem   zkusil byla 50x a stále   poprvé a zklamala mě Na Klik   jsem se rozhodl podívat   hlavně z dvou důvodu   1.Kvůli zajímavému   příběhu. 2.Jsem chtěl dát   Sandlerovkám ještě jednu   šanci a povedlo se Klik je   milý Sci-fi romantický film   navíc s hvězdným hereckým   obsazením (Adam   Sandler,Christopher Walken   David Hasselfhoff). Prostě   skvěla letní komedoška.
Mickey: Co se stalo ještě o Vánocích (Mickeys Twice Upon A ...)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.1.2008
Pár příběhů ze světa   Walta Disneye a skvělou   vánoční   atmosférou.Všechny   příběhy navíc končí   ponaučením.
Moje krásná čarodějka (Bewitched)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.8.2007
Myslím
Myslím že tento film je u   nás podceňovaný! To je jako   by se v Americe dívali na   film o natáčení Ordinace v   růžové zahradě nebo Velmi   křehkých vztahů.Některé   scény mne vážně dostaly.A   Will Ferrell s Nicole Kidman   jsou úžasní.
Ordinace v růžové zahradě
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 27.8.2007
Nejhorší
Nejhorší český seriál co   jsem kdy viděl !! Normálně   docela slušní herci   (Ladislav Potměšil,Jiří   Jangmajer) předvádí své   nejhorší výkony.
Ošklivka Katka
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 12.4.2008
Ach Jo
Původní seriál bych   hodnotil 60% takže docela   solidní. Pro to jsem se   docela těšil na českou   verzi. Jsem zklamán   maximálně. Ošklivka Katka   je naprosto trapná a   amatérsky zahraná blbost.   Nejhorší je ale herec   Lukáš Hejlík který hraje   Tomáše Medunu.Ten je totiž   naprosto mimo. Snad tvůrci   neudělají nějaké   pokračování jako je u   originálu Ecomoda.
Simpsonovi (The Simpsons)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.1.2008
Legendární seriál
Naprosto legendární seriál.   Jedinečné postavy (Nejen   hlavní ale i vedlejší na   kterých se tvůrci opravdu   vyřádili protože postavy   jako Dr.Dlaha nebo Lenny a   Carl jsou nezapomenutelné).   Výborné příběhy (Jediná   výtka je že se často   omlývá téma : Homer udělal   hloupost a Magre je na něho   naštvaná ale to je   pochopitelné když seriál   má aktuálnně 19 řad)   hlavně Speciální   čarodějnické díly. Jediné   zápory vidím v občastné   trapnosti některých scén a   krátkosti jednoho dílu ale   to je hlavně způsobeno   dlouhou dobu výroby jednoho   dílu.
Terminál (Terminal)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.11.2007
Jeden z lepších filmů Toma   Hanksa příjemná atmosféra   skvělý herci dále třeba   (Catherine Zeta Jones,Stanley   Tucci) Nastoupte teda na   palubu této romantické   komedie!
Útěk z vězení (Prison Break)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 12.1.2008
Špatný
Další z nové vlny   seriálů. I když jsem   všechny neviděl. Tak z   trojky které jsem už   shlédnul (vedle Utěku jsem   viděl taky Ztraceni a   Hrdinové) je tenhle   nejslabší. Slabá zápletka   (Asi inspirace Velkého   Utěku). Špatní herci. Ve   Čtvrtek večer dejte radši   přednost Hrdinům.
Zoufalé manželky (Desperate Housewives)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.1.2008
Z námětu sice může někdo   říct že je to seriál pro   ženy. Já to ale jsem jen tak   seriál nevyškutrnul a   kouknul jsem se.Musím říct   že je to docela paráda.   Kvalitní herci,zajímavé   příběhy a dokonce akční   scény.
Ztraceni (Lost)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.1.2008
Ztraceni
První řada skvělá :   Výborný začátek (pád   letadla) dobře udělané   flashbacky a skvělé postavy   Prostě jedinečný začátek   který měl Ztraceni   katapultovat mezi nejlepší   seriály všech dob,proto jsem   se těšil na druhou řadu a   ta nezklamala nové záhady,   nové postavy (Pan Eko,   Ana-Lucia). Dokonce bych řekl   že 2. řada je ještě   lepší než první. Po druhé   řadě ale měli skončit,   protože ta třetí naprosto   kazí celý kult Ztraceni   Druzí byli   odhaleni,atmosféra nic moc a   nudné flashbacky. Všechno   nasvědčuje,že autorům   došly nápady. Trochu se   bojí aby 4 už chystaná   řada ještě víc nezkazila   tanhle seriál .

TV Program

ČT1 - Vražedné šifry: San Francisco

23:10 - 23:55

1 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

ČT2 - Návrat Casanovy

22:25 - 00:00

46 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Vegas

23:10 - 00:05

1 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Prima - Honeymoon - líbánky k nepřežit...

22:40 - 23:30

31 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Domino

Domino
Domino

Naposled navštívené:
Domino

Domino
Domino