Zari

Komentáře uživatele Lampernaqui

Lampernaqui

Lampernaqui zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 17
Bad Taste - Vesmírní kanibalové (Bad Taste)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.9.2005
Hodnocení 10 a jinak no   coment. Klasika. Jackson by se   měl vrátit zpět ke svým   kořenům, jako byl Bad taste   a Braindead.
Dagon
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.9.2005
Natočit kvalitní film, podle   předlohy H.P.Lovecrafta je   pro režiséry nesplnitelný   úkol. Stuart Gordon už se o   to pokouší po několikáté.   Nejdřív Re-Animátor, pak   třeba Ze záhrobí. Teď   Dagon. A musím uznat, že je   to jeho zatím nejlepší   film. Výborná atmosféra a   neustálý déšť, ve kterém   se hlavní hrdina pohybuje a   to většinou bez hudby. Sice   konec trochu pokulhává, ale   jinak je to slušná porce   zábavy.
Delikatesy (Delicatessen)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.9.2005
Brilantně udělaný snímek,   který potěší spíš   filmové fajnšmekry.   Některé scény vám ulpí v   paměti na hodně hodně   dlouho. Například scéna, ve   které všichni nájemníci   konají práci ve stejném   rytmu (od milování v posteli   po nafukování kola) nebo   několik způsobů   sebevraždy, které bohužel   nikdy nevyjdou. Od začátku   až do konce se budete dobře   bavit. Jen City of lost   children je o kapku lepší.
EuroTrip
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.9.2005
Konečně komedie, u které   jsem se dost nasmál. Kam se   hrabou prcičky a jim   podobné. Ale nedivil bych se   Slovákům, kdyby tenhle film   nenáviděli.
Hodný, zlý a ošklivý (The Good, The Bad And The Ugly)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.9.2005
BOMBA
Tomuhle mohu leda smeknout.   Ani se nedivim, že tenhle   film drží stříbrnou   příčku mezi westerny   (první místo samozřejmě   patří opusu Tenkrát na   západě). Jako vždy naprosto   úžasná kamera, jak je u   Leoneho zvykem, spolupráce s   Ennio Morriconem zase   vydařená a herecké   obsazení s režisérovými   oblíbenci neslo zase ovoce.   Vřele tuto honbu za zlatem   doporučuji.
Krvavé housle (The Red Violin; Le violon rouge; Il violino rosso)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.9.2005
Opravdu povedený snímek s   originálním nápadem a s   krásnou hudbou,   provázející celý film.   Zkuste také sledovat osud   Rudých houslí, abyste   zjistili, proč tak skvěle   zní.
Mazací hlava (Eraserhead)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.9.2005
Už prvním filmem na sebe   dokázal David Lynch   upozornit. Eraserhead je   neuvěřitelně pesismistický   film, jen s minimem dialogů.   A hlavně... je   neuvěřitelně geniální.   Vivat Lynch!
Plán 9 (Plan 9 from Outer Space)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.9.2004
Nejznámější práce Eda Wooda
Existují filmy, které jsou   tak špatné, až jsou   dobré.
Tohle je jeden   z nich a může se chlubit   titulem Nejhorší film všech   dob. Chybí zde dobrá kamera   a režie, ale i dobrý   příběh a herecké výkony.   Herci narážejí do kulis a   létající talíře se   vznáší na natažené niti.   Nejlepším kouskem Eda Wooda   v tomto filmu je ale využití   kousků z neuvedeného filmu s   Belou Lugosim, hrajícím   upíra. Společně se svým   dublérem se honí po   hřbitově, ať už je noc či   den, chlápkovi ve střižně   to bylo asi šumafuk. tento   film doporučuju všem   filmovým fanouškům... jinde   se opravdu tak nepobavíte,   ačkoli to bylo myšleno   vážně. Mimozemšťané se   snaží zachránit Zemi tím,   že straší lidi oživlými   mrtvolami a tím se snaží,   aby lidstvo neobjevilo látku,   která by zničila vesmír.   Dobrej děj, co?
Roztržitý (Le Distrait)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.9.2005
to se povedlo
Takže tenhle film se fakt   poved, geniální gagy (kupuj   ty houbový řezy, houby v   celku já mám rád), dobří   herci (broučku, broučínku),   geniální dabing a prostě   dobrá komedie z prostředí   reklamy.
Scény u moře (Ano natsu, ichiban shizukana umi)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.8.2005
Celý film se odvíjí skoro   beze slov, jen s tichým   hudebním doprovodem.   Příběh vypráví brilantní   režie a střih.
Taxi 3
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 25.9.2005
NEJstupidnější film všech   dob. Absolutní kravina,   která nemá v dějinách   filmu obdoby. Taxi - dobrej   film. Taxi 2 - taky dobrý,   ještě humorný. Taxi 3 - co   to má ksakru znamenat? To   dávali do kin? Teleblbís   jsou proti tomu filosofickým   pořadem.
Tři sezóny (Three Seasons / Ba múa)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.8.2005
Prostě nádherný film.   Vřele doporučuju.
Úsvit mrtvých (Dawn of the Dead)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.9.2004
Dawn Of the Dead
Zombi filmy jsou mým   favoritem. Když jsem zjistil,   že je nový Úsvit, musel   jsem ho vidět, ale bál jsem   se, co s takovou klasikou od   Romera dnešní filmaři   provedou. Velmi příjemně   mě to překvapilo. Film je   plný akce od začátku až do   konce. Úvodních pět   minut... to je skvost. ikdyž   mám radši zombigore filmy   80. let od Fulciho atd., tak   říkám Perfektní a tenhle   film vřele doporučuju všem   horrorovým příznivcům.
Valerie a týden divů
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.9.2005
Tento film patří mezi moje   nejoblíbenější. Už jenom   proto, že nic podobného   tomuto snímku snad   neexistuje. Toto veledílo   zdařile balancuje na pomezí   horroru, pohádky, lehce   erotických snů a romantiky.   A co mě nejvíce na tomhle   filmu zaujalo (kromě herců),   byla nauvěřitelně   nádherná hudba. Doporučuji.
Vyobcovaná (Xiu xiu)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.8.2005
Velmi dobrý snímek, který   shánim, kde se dá.   Nádherná hudba, kamera,   vsechno.
Zoolander
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.9.2005
Tohle opravdu není komedie   pro každého. Ale pro tu   jednu (doufám, že ne malou)   část diváků je to skvělá   komedie. Scéna u pumpy,   modrá ocel, ruční model,   andy dick jako masérka... co   dodat. Jenom Vybíjenou jako   přídavek.
Ztraceno v překladu (Lost in Translation)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.9.2004
V poslední době jsem viděl   docela málo kvalitních   snímků. Ale tohle je podle   mmě mistrovský kousek.   Scénář, herci i výběr   hudby. Hned jsem si koupil   soundtrack. Bill Murray i   Scarlett jsou naprosto   dokonalí. Kvalitní snímek   na večer.

TV Program

ČT1 - Vražedné šifry: San Francisco

23:10 - 23:55

23 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Návrat Casanovy

22:25 - 00:00

68 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Vegas

23:10 - 00:05

23 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

23:30 - 00:35

3 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Viva Las Vegas

Viva Las Vegas
Viva Las Vegas

Naposled navštívené:
Viva Las Vegas

Viva Las Vegas
Viva Las Vegas