Zari

Komentáře uživatele MovieAtom

MovieAtom

MovieAtom zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Jiří Procházka

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 11
Boj (War)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.9.2007
Úchvatný film s mým   oblíbeným hercem ve hlavní   roli. Film vás dokáže   vtáhnout do děje a nepustí.   Auta , zbraně a Stantham =   10/10 ..
Hvězdná brána (Stargate SG-1)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.5.2007
Stargate
Tento seriál sleduji od jeho   samého počátku. Každý   jeho díl vám můžu říct   nazpaměť. Je to ten   nejlepší , nejzábavnější   a opravdu velmi povedená   scifi. Vtipy Richarda deana   Andersona as. Jacka Oneilla   jsou opravdu nepřekonatelné   ovšem od 7. série Stargate   ztratila svůj lesk, už není   tak vtipná jako předtím ale   já si myslím že MItchell   zase není tak úplně   špatná náhrada. Seriál už   sice skončil ale právě teď   se an něj od znovu dívam asi   po desáte a stále mě to   urputně baví !! Každého   baví něco jiného Starget je   prostě moje NEJ
Hvězdná brána: Atlantida (Stargate: Atlantis)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.9.2007
Spin-off mého   nejoblíbenějšího seriálu.   Nikdy bych neuvěřil, že by   mě dokázal zaujat tolik   abych ho dokázal zařadit   hned vedle SG-1, ale je tomu   tak ATLANTIS se dokázal   vyrovnat svému staršímu   bratříčkovy SG-1 a   vzápětí jsem si ho   zamiloval. Všem fandům SG   doporučuji.
Kmotr (The Godfather)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.9.2007
..
Na tu dobu, ve které byl byl   film natočen musím opravdu   smeknout. Brilantní   ztvárnění nepřekonatelné   knihy. Film vás vtáhne do   děje a budete s herci   prožívat děj.   Nepřekonatelný Brando a   Pacino z tohoto filmu dělají   vzor všem filmům tohoto   žánru... Jedním slovem :   PERFEKTNÍ.
M.A.S.H. (MASH)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.9.2007
klasika
Tak tenhle seriál je prostě   absolutní klasika. Humorný   seriál na oddechnutí. Nic   nedokáže tak příjemně po   náročném dnu potěšit jako   díl M*A*S*H*E ..
Prci, prci, prcičky (American Pie)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.5.2007
áááá jednička mlask :)
První díl série American   Pie je opravdu velmi povedený   a moc se mi líbí. Já si   myslím že na to jak je film   starý dokáže i dnes opravdu   rozesmát, náhražky typu   Pani je na nic a podobně se   vůbec nedají srovávat.   Režisérovy i Hercům moc   gratuluji za odvedenou práci.   Jedním slovem SUPER !
Přežít kriminál (Lockdown)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.9.2007
Film, který mě opravdu   chytl. Řekl bych, že je to   film spíše pro mladé   generace :) jako jsem třeba   já :) , ale i dospělí by   mohli ocenit jeho   realističnost a nechat se   vtáhnout do příběhu. 10/10
Saw 3 (Saw III)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.9.2007
Po shlédnutí jedničky a   dvojky musím říct, že   trojka je oproti nim   absolutní trpaslík. Podle   mého názoru se trojka těmto   dvou dílům ani náhodou   nevyrovná. Přibylo brutality   až se někdy zvedal žaludek,   ale nic víc nic míň. Děj   byl nic moc a u filmu jsem se   šíleně nudil. Zlatá   dvojka.
Scary Movie 4
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.9.2007
Tento čtvrtý díl byl podlé   mého názoru ze všech asi   nejhorší. Říkám to   opravdu nerad ale je to tak.   Jednička byla opravdu   skvělá , dvojka byla nic   moc, ale dala se, trojka byla   opravdu super a podle mého   názoru nejlepší ze všech   čtyř, ovšem čtyřka se   zařadí asi po boku dvojky   jako koukatelná ovšem   strašně kýčovitá a   nedotažená. Dřímá ve mě   ten pocit, že scénář byl   skvělý ovšem herci   vyhořeli. nezdáli se mi   jejich výkony a od toho se   také vyvíjí mé hodnocení   filmu a to 7/10.
Spider-Man 3
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.8.2007
.
Tak od tohohle filmu jsem si   sliboval mnoho, ale bohužel   ho musím označit za   průměrný. Trailer vám   sliboval opravdu perfektní   efekty a příběh. Příběhu   dávám 4 z 10. Příběh   trojky se mi zrovna moc   nelíbil a můžu ho označit   za podprůměrný. Efektům   už dám 7 z 10. Čekal jsem,   že na to kolik dolarů do   toho tvůrci vložili jich tam   bude alespoň třikrát více.   Zmílil jsem se, ale co už.   Nemůžu taky chtít všechno   že ;)
Zběsilý útěk (Running Scared)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.5.2007
Opravdu povedený film
OD začátku až do konce   velmi vydařený film ..   Musím režisérovy opravdu   zatleskat, protože u tohohle   filmu jsem nenašel zápor.   Velice mě překvapil Paul   Wolker, protože byl   výtečný. Všem kteří se   chtějí podívat na   vynikající akční filmy a   mají rádi kvalitu a skvělý   příběh můžu jen a jen   doporučit !!!