Zari

Komentáře uživatele Reny

Reny

Reny zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 7
Bolero
 
Přidáno: 1.6.2007
Co k tomu říct? Nápad   zfilmovat brutální vraždu,   která se stala v   sedmdesátých letech na   Slovensku určitě stojí za   povšimnutí. myslím, že   tvůrům se nejvíce povedl   výběr postavy ke   ztvárnění hlavního   "hrdiny" v podání   mladého Krause, jakožto   rozmazleného fracka   zazobaných rodičů. V této   roli naprosto   exceluje...akorát nevím,   jestli je to pochvala, nebo   spíš naopak. Výbornou   práci odvedl také p.   Bartoška. film rozhodně   stojí za shlédnutí, ale   myslím, že se většina   lidí spokojí s tím, že ho   uvidí jednou.
Brutální Nikita (Nikita)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.5.2007
Naprosto geniální film,   který má náboj i po letech.   Doporučuju všem, kteří   ještě neměli to štěstí   ho vidět. Hodně zajímavý   příběh a perfektně   zvládnuté role hlavních   představitelů, stejně jako   Luc Besson za kamerou jsou   zárukou dobré podívané.
Gilmorova děvčata (Gilmore Girls)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.5.2007
Naprosto nejlepší seriál,   jaký znám...nejenom obě   gilmorovic holky mají   úžasný smysl pro humor, ale   i zbytek Starshollow je   pěkně povedený. Mám doma   všechny řady (teda kromě   poslední 7., která se u nás   ještě nevysílala) a   vždycky, když mám splín,   nebo se potřebuju zrelaxovat   po náročném dni, Gilmorky   jsou moje jasná volba :-)
Million Dollar Baby
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Tento film zavání soudy jako   "další z   hollywoodských trháků"   případně "Rocky v   ženském podání" ale   kromě toho všeho má ještě   spoustu pozitivních věcí   navíc. jako např. dokonalé   herecké obsazení a zejména   pak hluboký příběh o touze   něčeho dosáhnout, lásce a   přátelství. Jeden z mála   filmů posledních let, který   mě dostal.
Po vynikající   "jedničce",   hóóóódně dobré   "dvojce" jsem se   opravdu dost těšila na   zázrak v podobě   "trojky". po   zhlédnutí musím říct, že   nejlepší, co může divák   předtím, než na   "3" jde udělat, je   mrknout doma na "1"   a "2". Předejde tak   lehkému zmatení na začátku   filmu s ujasňováním si kdo   je vlastně kdo a o co, že   tam konec konců jde. Ale   jinak si myslím, že na to,   že se jedná už o   "3", tak to byl   filmeček vskutku povedený.   výborný štěk tam má   tatínek Jacka Sparrowa   (nebojte se, že byste na   první pohled nepoznali, že   jsou rodina:-)) v podání   Keitha Richardse z Rolling   Stones. A pro zaryté fandy   ještě jedno povzbuzení na   závěr, tvůrci opět   nezklamali a nechali si   "otevřený konec"   pro případné   pokračování.
Thelma a Louise (Thelma and Louise)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Skvělá road movie stará   více než 15 let, která ale   absolutně neztrácí na   atraktivitě ani dneska. děj   filmu má spád a z nevinného   výletu dvou ženských se   stává rázem útěk nejen   před policií. Perfektní   herecké obsazení a silný   konec příběhu. Doporučuju!
Ztraceni (Lost)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.5.2007
Opravdu jeden z   nejzajímavějších počinů   na seriálovém poli za   poslední léta. Začátek   jsem prošvihla, ale teď to   poctivě doháním. Myslím,   že je to naprosto nové   pojetí a příběh je taky   hodně zajímavý, akorát mě   docela děsí zprávy, kolik   že bude mít seriál řad,   atd. Myslím, že na jeden od   světa odříznutý ostrov a   jedno zřícené letadlo jsou   dvě řady tak akorát. Jinak   pravdou je, že opravdu   každý díl je promyšlený a   mnohdy až nemožný...bojím   se, aby páni tvůrci až   nepřekombinovali. Ale jinak   nápad chválím.

TV Program

ČT1 - Úsměvy (1997) [TV pořad]

09:05 - 09:45

21 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - Diana a prokletí rodu Spencerů

09:15 - 10:05

11 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

NOVA - Hříchy pro diváky detektivek (...

09:00 - 10:15

26 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Prima - Autosalon.tv

08:55 - 10:10

31 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Venus Boone

Boone Venus

Naposled navštívené:
Venus Boone

Boone Venus